Antena Meniu Search
x

Româncă din Italia la puşcărie după ce a stors mii de euro de la un bătrân însurat, de 76 de ani, minţind că-i poartă copilul

O româncă de 29 de ani a fost arestată de poliţiştii italieni, după ce a fost prinsă în flagrant în timp ce şantaja un bătrân în vârstă de 76 de ani cu mii de euro.

Româncă din Italia la puşcărie
O româncă din Italia a înşelat un bătrân cu mii de euro, prefăcându-se că e însărcinată - ilpiacenza.it

O româncă de 29 de ani a fost arestată de poliţiştii italieni, după ce a fost prinsă în flagrant în timp ce şantaja un bătrân în vârstă de 76 de ani cu mii de euro.

Ea avusese o relaţie amoroasă cu bătrânul, care era însurat, iar după un timp i-a spus că este însărcinată cu copilul lui şi dacă nu vrea să afle toată familia sa despre sarcină, să-i dea mii de euro.

Tânăra româncă a făcut rost de o ecografie a altei femei şi i-a trimis-o bătrânului. Astfel, femeia l-a extorcat pe italian de mii de euro.

La un moment dat, bătrânul s-a dus la Poliţie şi a cerut organizarea unui flagrant. La ultima plată pe care trebuia să o facă, de 3 mii de euro, poliţia o aştepta pe româncă să ridice banii.

Ea a venit la locul de întâlnire fără să bănuiască nimic, iar poliţiştii nu au avut decât să o reţină. A fost dusă la spital pentru analize şi medicii au confirmat că nu este însărcinată. Românca a fost deja încarcerată, scrie presa italiană.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Româncă din Italia la puşcărie după ce a stors mii de euro de la un bătrân însurat, de 76 de ani, minţind că-i poartă copilul