Antena Meniu Search
x

Letizia, tânăra româncă dată dispărută în Italia, şi-a sunat sora: "Sunt fericită!"

Mama se teme că fata ei a fost răpită de membrii unei reţele de trafic de persoane. Carabinierii au localizat apelurile făcute de Letizia şi susţin că fata s-ar afla în România.

de Redactia Observator

la 30.11.2019, 17:16

Vezi și

O româncă stabilită în Italia a lansat un apel disperat pe Facebook iar apoi la o emisiune televizată în speranţa că-şi va găsi fiica dispărută, despre care spune că a fost răpită. Adolscenta de 17 ani a dispărut duminică după ce ar fi vorbit cu un tânăr de 27 de ani stabilit în Germania.

Bărbatul de origine română a confirmat ulterior că fata este împreună cu el, dar că a plecat de acasă de bună voie. Un nou apel venit chiar din partea fetei arată acum că tânăra s-ar afla de fapt în România.

Letizia Diana David a dispărut duminică. Atunci, adolescenta de 17 ani i-a spus mamei sale că se duce la o biserică, însă nu s-a mai întors acasă. Ulerior mama fetei a aflat că aceasta ar fi plecat cu un român cu 10 ani mai mare decât ea, stabilit înGermania.

Disperată, mama s-a dus la poliţie. Iar apoi a lansat un apel pe Facebook în care i-a rugat pe oameni să o ajute să îşi găsească fiica. Însă cel care a sunat-o a fost chiar individul cu care tânăra ar fi plecat.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Apelurile nu s-au oprit însă aici. Letizia şi-a sunat sora mai mică căreia i-a mărturisit că e fericită şi că o roagă pe mama ei să retragă plângerea depusă la poliţie. De asemenea, i-a cerut acesteia să renunţe la apelurile disperată făcute la televizor şi pe Facebook.

Mama se teme că fata ei a fost răpită de membrii unei reţele de trafic de persoane. Carabinierii au localizat apelurile făcute de Letizia şi susţin că fata s-ar afla în România.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Letizia, tânăra româncă dată dispărută în Italia, şi-a sunat sora: "Sunt fericită!"