Antena Meniu Search
x

Curs valutar

O româncă a semănat teroare pe o autostradă din Italia, după ce a luat-o pe contrasens. Oprită, șoferii au vrut s-o linșeze

O româncă de 30 de ani a semănat teroare pe autostrada 131 Diramazione Centrale Nuorese. Nu se știe cum, românca a luat-o pe contrasens, cu viteză, băgând groaza în participanții la trafic, care ieșeau în decor, unul câte unul.

de Redactia Observator

la 16.11.2018 , 18:30

O româncă de 30 de ani a semănat teroare pe autostrada 131 Diramazione Centrale Nuorese.

Nu se știe cum, românca a luat-o pe contrasens, cu viteză, băgând groaza în participanții la trafic, care ieșeau în decor, unul câte unul.

Am mers așa kilometri buni, iar alerta a fost dată la numărul de urgență, ea fiind oprită la un moment dat de un echipaj de poliție.

Articolul continuă după reclamă

După ce a fost oprită la timp, înainte să provoace vreo tragedie, tânăra a fost testată cu alcooltestul, care a ieșit zero. Nu băuse, însă credea ferm că pe acolo trebuie să meargă și restul lumii greșește.

Permisul de conducere al româncei a fost reținut de autoritățile italiene, care au fost nevoite să o protejeze de furia șoferilor strânși în jurul polițiștilor, supărați și nervoși că românca i-a făcut să iasă în decor.

Intervenția ofițerilor de poliție de la secția de poliție Nuoro a împiedicat degenerarea situației.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vă permiteţi să investiţi cel puţin 25 de lei pe zi?
Observator » Evenimente » O româncă a semănat teroare pe o autostradă din Italia, după ce a luat-o pe contrasens. Oprită, șoferii au vrut s-o linșeze