Antena Meniu Search
x

Un BMW românesc a fost distrus în Ungaria, într-un cumplit accident cu un camion

Trei români au ajuns de urgenţă la un spital din Ungaria, în urma unui cumplit accident rutier produs în apopierea graniţei cu Austria.

Alin Tarnovschi
de Alin Tarnovschi

la 08.05.2019, 12:50

Trei români au ajuns de urgenţă la un spital din Ungaria, în urma unui cumplit accident rutier produs în apopierea graniţei cu Austria.

Accidentul s-a produs în zona localităţii Hegyeshalom din judeţul Gyor, în noaptea de luni spre marţi, atunci când şoferul român al unui BMW nu a oprit la o intersecţie, la indicatorul STOP.

În urma impactului devastator cu un camion, BMW-ul în care se aflau cei trei români a fost distrus în totalitate, motorul fiind găsit la o distanţă de aproximativ 30 de metri de maşină.

De cealaltă parte, camionul, care transporta tone de piept de pui, s-a răsturnat în afara şoselei, iar toată marfa s-a împrăştiat pe câmp.

Pe acelaşi subiect
BMW-ul înmatriculat în România a fost implicat într-un accident în Ungaria

Şoferul autoturismului BMW şi un pasager au fost răniţi uşor, în timp ce un alt pasager român şi şoferul camionului au fost grav răniţi şi au ajuns de urgenţă la spital.

Poliţiştii din Ungaria au deschis un dosar penal pe numele şoferului român care a provocat cumplitul accident, notează mosonvarmegye.net.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Un BMW românesc a fost distrus în Ungaria, într-un cumplit accident cu un camion