Antena Meniu Search
x

Românii blocați pe aeroportul Luton din cauza ninsorii vor veni în țară, cel mai probabil, luni

Zi de coşmar pentru zeci de români, pe aeroportul Luton din Marea Britanie. Cursa aeriană cu care ar fi urmat să ajung, în România, a fost anulată.

Vezi și

Zi de coşmar pentru zeci de români, pe aeroportul Luton din Marea Britanie. Cursa aeriană cu care ar fi urmat să ajung, în România, a fost anulată din cauza ninsorii abundente. Românii sunt blocaţi de mai bine de 12 ore pe aeroport.

Românii ar fi trebuit să plece de dimineaţă spre Cluj-Napoca.

Într-un interval de câteva ore, românii au fost debarcaţi, reîmbarcaţi şi debarcaţi a doua oară din avion. Momente în care nervii au fost întinşi la maximum. În timp ce pistele aeroportului Louton, din Londra, au devenit total impracticabile. Vremea a făcut imposibil orice zbor.

Românii aşteaptă acum ca o altă aeronavă să-i ducă acasă. Cel mai probabil, acest lucru se va întâmpla abia luni.

Într-un comunicat, compania Wizz Air a precizat:

"Pasagerii sunt trataţi conform regulamentelor UE şi politicii companiei. Imediat ce aeroportul se va redeschide, aeronava va decola spre Cluj-Napoca."

Aceeaşi situaţie se repetă şi pe aeroportul din Birmingham. Zborurile au fost suspendate după ce pista a fost acoperită de un strat gros de zăpadă. Multe localităţi din Marea Britanie au rămas fără electricitate, drumurile au devenit impracticabile, iar cursele feroviare se confruntă cu întârzieri. Cea mai afectată este Ţara Galilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Românii blocați pe aeroportul Luton din cauza ninsorii vor veni în țară, cel mai probabil, luni