Antena Meniu Search
x

2 români au murit la muncă, în Germania. Angajatorul i-ar fi lăsat să moară ca să nu ia amendă (Video)

Moartea teribilă a doi români aflaţi la muncă în Germania a fost anunţată de presa din diaspora. Potrivit sursei citate, ce doi români au murit la câteva zile distanţă şi ei ar fi putut fi salvaţi, dacă angajatorul ar fi chemat ambulanţa.

2 români au murit la muncă, în Germania. Angajatorul i-ar fi lăsat să moară ca să nu ia amendă (Video)
2 români au murit la muncă, în Germania. Angajatorul i-ar fi lăsat să moară ca să nu ia amendă (Video)

Moartea teribilă a doi români aflaţi la muncă în Germania a fost anunţată de presa din diaspora.

Potrivit sursei citate, ce doi români au murit la câteva zile distanţă şi ei ar fi putut fi salvaţi, dacă angajatorul ar fi chemat ambulanţa.

Acest lucru se pare că nu s-a întâmplat, iar decesele celor doi români ar fi fost ascunse de angajatorul respectiv.

Din primele informaţii, cei doi români munceau în Germania, lângă Bonn (Bornheim) şi se aflau cazaţi într-o locaţie pe care presa din diaspora o numeşte "lagăr de români". În locaţia respectivă se află cazaţi peste 700 de de români.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Potrivit sursei, unul dintre cei 700 de români ar fi decedat vinerea trecută, după ce mai bine de o oră a cerut șefilor nemți să cheme salvarea pentru că se simte foarte rău. Fratele decedatului ce era la fața locului a povestit că din cauză că nu aveau contracte legale de muncă și nici asigurare medicală, șefii au tras de timp pentru că sperau că își va reveni, dar din păcate timpul a trecut, bărbatul s-a simțit din ce în ce mai rău, iar în cele din urmă a murit. 

În această săptămâna se va face autopsia pentru a se afla din ce cauză a decedat și dacă ar mai fii putut fi salvat dacă se chema salvarea la timp. Bărbatul avea 43 de ani.

Potrivit sursei citate, în urmă cu trei săptămâni un alt român de 48 de ani a murit. Nimeni nu știe însă ce s-a întâmplat cu el. 

În urmă cu câteva zile, un alt tânăr român a murit în Austria, la cules de căpşuni. Ionuţ a cules mai multe lădiţe, după care s-a prăbuşit. A fost transportat la spital, unde i-a fost declarat decesul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » 2 români au murit la muncă, în Germania. Angajatorul i-ar fi lăsat să moară ca să nu ia amendă (Video)