Antena Meniu Search
x

Video Românii, alături de poporul britanic. Zeci de oameni au adus flori şi au aprins lumânări în faţa Ambasadei Regatului Unit la București

Și la noi în ţară, zeci de oameni au adus aseară flori şi au aprins lumânări în faţa Ambasadei Regatului Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord la Bucureşti, în semn de solidaritate cu poporul britanic. Oameni simpli, dar şi persoane publice i-au adus un ultim omagiu Reginei Elisabeta a II-a şi au demonstrat că sunt alături de britanici în aceste momente grele.

de Redactia Observator

la 09.09.2022, 08:22

Vezi și

Eugen Tomac, preşedintele Partidului Mişcarea Populară a declarat în faţa ambasadei că Regina a fost întotdeauna de partea bună a istoriei, iar pentru Marea Britanie urmează o nouă pagină, pe care o va scrie Regele Charles al III-lea, care ne-a împărtăşit că iubeşte România. 

Regina Elisabeta a II-a a murit la vârsta de 96 de ani

Regina Elisabeta a II-a a murit la vârsta de 96 de ani, a anunțat Palatul Buckingham, după ce în cursul zilei de miercuri starea ei de sănătate s-a deteriorat. Regina s-a stins la Castelul Balmoral din Scoția. Fusese plasată sub supraveghere medicală, iar ultimele clipe le-a petrecut în liniște și seninătate, alături de familie. Fiul ei, Prințul Charles, va prelua tronul Regatului Unit și va deveni Regele Charles al III-lea. Ultima apariție publică a Reginei a fost pe 6 septembrie 2022, atunci când i-a cerut noului lider al Partidului Conservator, Liz Truss, să formeze un nou Guvern. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Românii, alături de poporul britanic. Zeci de oameni au adus flori şi au aprins lumânări în faţa Ambasadei Regatului Unit la București