Antena Meniu Search
x

Românul care a ÎNGROZIT un micuţ orăşel din Anglia: la 6 ani a văzut cum tatăl îi ucide mama, la 12 ani era alcoolic

Un român în vârstă de 29 de ani a îngrozit un micuţ orăşel din sudul Angliei, după ce a atacat pe stradă un bărbat şi l-a lovit cu capul de asfalt.

Un român în vârstă de 29 de ani a îngrozit un micuţ orăşel din sudul Angliei, după ce a atacat pe stradă un bărbat şi l-a lovit cu capul de asfalt încât cei care l-au găsit au crezut că e mort. Doar o minune l-a salvat, iar pentru fapta sa atacatorul a primit o pedeapsă de 9 ani de închisoare. În spatele violenţei sale se ascunde însă o poveste cutremurătoare.

Victor Anastasiu, 29 de ani, a apărut în faţa curţii de Yeovil şi a pledat vinovat, dar a spus că nu îşi aminteşte prea multe din ziua atacului violent, pentru că era rupt de beat. Românul a povestit apoi că are probleme din copilărie cu alcoolul, la 12 ani fiind deja alcoolic.

De la 6 ani a crescut într-un orfelinat, după ce tatăl său i-a ucis mama şi el a fost martor la grozăvie. A ajuns ăn grija statului, dar la orfelinat a apucat-o pe căile cele mai rele. Aşa a ajuns să bea până la alcolism.

Românul avea deja două pedepse pentru loviri şi violenţe, iar în momentul în care l-a lăsat aproape mort în stradă pe bărbatul din Yeovil, executa o sentinţă cu suspendare tot pentru atac asupra unei persoane. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Românul care a ÎNGROZIT un micuţ orăşel din Anglia: la 6 ani a văzut cum tatăl îi ucide mama, la 12 ani era alcoolic