Antena Meniu Search
x

Românul care şi-a ucis iubita însărcinată în 7 luni, cu o foarfecă, şi-a aflat sentinţa. Ucigaşul Andrei Hilitanu, închis pe viaţă

Ioan Câmpeanu, românul de 44 de ani, din Marea Britanie, care şi-a ucis iubita cu o foarfecă, a fost condamnat la 26 de ani de închisoare. Andra Hiliţanu, 28 de ani, era însărcinată când a fost omorâtă.

de Redactia Observator

la 27.11.2019, 20:11

Ioan Câmpeanu, românul de 44 de ani, din Marea Britanie, care şi-a ucis iubita cu o foarfecă, a fost condamnat la 26 de ani de închisoare. Andra Hiliţanu, 28 de ani, era însărcinată când a fost omorâtă.

Andra Hiliţanu, tânăra mămică din Londra însărcinată în 7 luni, a fost ucisă cu sânge rece de Ioan Câmpeanu tocmai pentru că era însărcinată, iar bărbatul nu îşi mai dorea alţi copii.

El şi-a înjunghiat mortal iubita lovind-o de mai multe ori în gât cu o foarfecă. 

Andra Hiliţanu, 28 de ani, era însărcinată când a fost omorâtă
Pe acelaşi subiect

Tânără mămică, ucisă de iubitul care nu îşi mai dorea copii

Declaraţiile făcute în timpul procesului i-au îngrozit pe judecătorii britanici.

În noaptea de 31 mai spre 1 iunie, poliţiştii care au ajuns în apartamentul din Brent, nord-vestul Londrei, au găsit-o pe Andra în baie, într-o baltă de sânge.

Fata fusese înjunghiată de 40 de ori.

După oribila crimă, românul a sunat la poliţie şi a anunţat că şi-a ucis iubita cu o foarfecă.

Poliţiştii audiaţi în instanţă au declarat că au fost uimiţi de calmul cu care au fost întâmpinaţi de criminal. Când l-au întrebat de ce a ucis-o pe fată, Ioan Câmpeanu le-a spus că era drogat.

"Sunt drogat. Aşa s-au aliniat planetele. Asta au vrut oamenii...doar unul dintre noi trebuie să trăiască", le-ar fi spus românul poliţiştilor.

Ioan Câmpeanu, condamnat la închisoare pe viaţă

Românul obşnuia să-şi supună soţia destul de frecvent la mai multe abuzuri fizice, însă tânăra îndura cu umilinţă bătaia soţului, cu speranţa că după venirea copilului el se va schimba.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Românul a fost condamnat pe viaţă de judecătorii britanici.

"A fost un atac brutal în care nu i-a arătat nicio milă. Teroarea și agonia pe care trebuie să le fi suferit sunt îngrozitoare", a declarat judecătorul Jacobs.

Ioan Câmpeanu poate cere eliberarea condiţionată după minim 26 de ani petrecuţi în spatele gratiilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Românul care şi-a ucis iubita însărcinată în 7 luni, cu o foarfecă, şi-a aflat sentinţa. Ucigaşul Andrei Hilitanu, închis pe viaţă