Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Ce au păţit romii care au şicanat o dubă în Vrancea. Scandalul a pornit de la o ţigară (Video)

Romii care au şicanat o dubă în localitatea Vidra din judeţul Vrancea şi au încercat să îi linşeze pe pasageri au scăpat doar cu o amendă contravenţională.

de Redactia Observator

la 28.08.2018 , 09:57

Ce au păţit romii care au şicanat o dubă în Vrancea Ce au păţit romii care au şicanat o dubă în Vrancea - Facebook

Romii care au şicanat o dubă în localitatea Vidra din judeţul Vrancea şi au încercat să îi linşeze pe pasageri au scăpat doar cu o amendă contravenţională.

După ce şoferul dubei a făcut plângere la Poliţie, iar imaginile surprinse în timpul atacului au fost făcute publice, poliţiştii au deschis o anchetă şi i-au identificat pe romii care au comis atacul.

Articolul continuă după reclamă

Potrivit poliţiştilor din Vrancea, cei doi romi care conduceau BMW-urile au fost sancţionaţi contravenţional şi le-au fost reţinute permisele de conducere pentru... depăşire neregulamentară.

Pe acelaşi subiect

Atacatorii au scăpat, pentru moment, de acuzaţia de distrugere şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Şoferul dubei atacate a povestit că totul a început de la o ţigară pe care agresorii au aruncat-o în parbrizul maşinii sale în timp ce conducea în localitatea Vidra din Vrancea.

"Prima dată a început, mi-a aruncat o ţigară în faţă şi nu m-au lăsat să-i depăşesc şi apoi au început să-mi arate cu pumnul pe geam. După aia am văzut că vin ambele BMW-uri, s-au strâns amândouă după mine, am dat să sun la poliţie şi mi-au zis să-i ţin în spatele meu", povestește șoferul.

Atât şoferul, cât şi pasagerii care se aflau în dubă, au trecut prin momente de coşmar după ce romii cu BMW-uri au încercat să îi blocheze în trafic şi să îi linşeze.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aveţi încredere să cumpăraţi ciuperci din piaţă?
Observator » Evenimente » Ce au păţit romii care au şicanat o dubă în Vrancea. Scandalul a pornit de la o ţigară (Video)