Antena Meniu Search
x

Romică a plecat cu banii de salbă

Scandalul salbei cu 200 de galbeni s-a mutat din palatul lui Cioabă la secţia de poliţie.

Vezi și

 Scandalul salbei cu 200 de galbeni s-a mutat din palatul lui Cioabă la secţia de poliţie. Pe lângă manelista Sorina, bănuită că a plătit bănuţii de aur cu bani de hârtie de ziar, a mai apărut un nume.

Romică are doar un nume, ca Madonna. Romică e ca o stafie. Poate fi oriunde, în tramvai, pe stradă. Poate fi în Caraibe, dacă e adevărat că a plecat cu valiza cu bani.

Daniel Cioabă a încercat să facă dreptate. Staborul a studiat atent tranzacţia secolului. Manelista Sorina a vrut să cumpere 200 de galbeni. Cristinel de la Craiova s-a oferit să îi vândă, pe 300.000 de lei. La tranzacţie, a venit cu încă un bărbat. Aţi ghicit, cu Romică.

Sorina a plecat cu galbenii. Şi vânzătorul s-a trezit că geanta era ticsită cu bani de jucărie. Banii adevăraţi ar fi rămas la cel care l-a însoţit. Romică ar fi făcut schimbul de genţi în timp ce ridica o brichetă de pe jos. Daniel Cioabă crede că Romică şi Sorina ar fi lucrat împreună. Ca Bonnie şi Clyde. Cazul a fost preluat acum de poliţişti. Au deschis deja un dosar penal şi urmează să refacă traseul bănuţilor de aur.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Romică a plecat cu banii de salbă