Antena Meniu Search
x

Rona Hartner, Anda Adam, Lora, Maria Buză, Pepe, Jorge, CRBL și Florin Ristei sunt concurenții de la “Te cunosc de undeva!”

Cei mai buni artiști-concurenți care și-au demonstrat talentul pe parcursul a cinci sezoane, la “Te cunosc de undeva!”, se reunesc, în această toamnă, la Antena 1, într-un sezon al campionilor transformărilor spectaculoase.

la 20.08.2014, 13:17

 Cei mai buni artiști-concurenți care și-au demonstrat talentul pe parcursul a cinci sezoane, la “Te cunosc de undeva!”, se reunesc, în această toamnă, la Antena 1, într-un sezon al campionilor transformărilor spectaculoase. Anda Adam, Rona Hartner, Maria Buză, Lora, Pepe, Jorge, CRBL și Florin Ristei revin la “Te cunosc de undeva!” cu poftă de show și mare nerăbdare să facă față provocărilor pe care le-a pregătit pentru ei ruleta personajelor.

“E foarte tare să fiu, din nou, la “Te cunosc de undeva!” Mai ales că vorbim de o ediție Gold, în care totul strălucește. Vom avea niște momente foarte tari, iar concurenții sunt cu toții extraordinari. I-am regăsit pe toți la fel de nebuni, la fel de somnoroși, cum sunt și eu de altfel (râde), dar și cu piese noi, ceea ce este foarte bine. Întrega echipă este extraordinară, iar experiența asta, pe care o am în fiecare zi de filmare la „Te cunosc de undeva!”, îmi aduce extraordinar de multă fericire și bucurie în suflet”, spune Anda Adam.

„Când am venit prima oară la repetiție, am întrebat unde sunt tocurile mele de 14 cm, pe care le-am purtat când m-am transformat în Beyonce. Dar Liana Obancea, stilista noastră, m-a liniștit, spunându-mi că nimeni nu a îndrăznit să urce pe ele. Sunt singurul bărbat de la “Te cunosc de undeva!” care a putut să poarte pantofi cu tocuri de 14 cm”, adaugă Jorge.

La rându-i, CRBL consideră că la “Te cunosc de undeva!” e din nou… acasă. “Cu toate astea, am avut emoții la prima filmare. Am fost atent să văd ce s-a mai întâmplat cu Maria Buză, dacă Lora s-a mai calmat (râde), voiam să știu cum mai sunt Anda și Pepe, dar și dacă Andreea Bălan a rămas supărată pe mine de la “România dansează”... Concluzia este că o să fie foarte frumos și amuzant și că sunt pregătit pentru orice. Dacă mi-e frică de vreun personaj? Mi-e frică de Lora (râde). Să nu-mi pice Lora”, spune el. De asemenea, Lora este foarte încântată să facă parte din nou din echipă. “Mi-am regăsit colegii veseli, dornici să ne distrăm, foarte încântați că s-a strâns gașca din nou”, ne spune ea.

“Nici nu pot să cred că am putut să repet chestia asta a patra oară! Dar, fiind o ediție Gold, nu am putut să mă abțin. Și acum, sincer, dincolo de orice glumă, ne-am bucurat cu toții cei care am fost aleși să fim concurenții acestei ediții, pentru că asta înseamnă o atestare a ceea ce am făcut până acum. Sper să nu stric în ediția Gold tot ceea ce am făcut în edițiile trecute (râde)”, adaugă Maria Buză.

Pepe, pe care telespectatorii Antenei 1 l-au descoperit sezonul trecut în calitate de jurat la “Te cunosc de undeva!”, revine în show-ul transformărilor în postura de concurent.

“E mai ofertant să fii concurent, decât jurat, la “Te cunosc de undeva!”. Trece timpul altfel, te încarci cu mai multă energie și te inspiri mult de la personaj. Mie îmi place acțiunea, mă încarcă cu energie. În plus, este provocarea care nu mă lasă să stau pe scaun și atât. Peste toate astea, este un sezon cu cei mai buni”, declară el.

Rona Hartner mărturisește că a plecat de la “Te cunosc de undeva!” cu dorința de a reveni. Când a primit propunerea de a participa din nou la show-ul transformărilor, nu a stat pe gânduri. Și, pentru patru luni de zile, a revenit din Franța, special pentru filmările de la “Te cunosc de undeva!”.

“E o surpriză și o plăcere că am fost invitată din nou, mai ales în acest context, cu atâția artiști de excepție, cu atâția nebuni frumoși. Plecasem de la „Te cunosc de undeva!” cu dorința de a reveni. Și iată-mă (râde)”, spune ea.

De asemenea, bucuros de propunere a fost și Florin Ristei, singurul concurent din sezonul precedent al show-ului. “Voiam să văd cum este experiența cu acest juriu al emisiunii (n.n. în sezonul cinci al emisiunii, juriul a fost format din Monica Anghel, Horia Brenciu, Pepe și Andrei Aradits). E o atmosferă mai frumoasă... probabil și ei au venit cu o altă energie, după o pauză de un sezon, sunt mai motivați și cu chef de show... Iar concurenții sunt toți cu experiență, sunt cei mai buni de la „Te cunosc de undeva!”, adaugă Ristei.

Supershow-ul “Te cunosc de undeva!” prezentat de Alina Pușcaș și Cosmin Seleși revine în această toamnă, în grila Antenei 1, cu un sezon Gold, în care cei opt artiști-concurenți vor realiza noi transformări remarcabile, dând naștere unor personalități din lumea muzicii. În acest sezon al campionilor transformărilor se întorc la masa juriului, alături de Andrei Aradits, și după o pauză de un sezon, Ozana Barabancea, Andreea Bălan și Aurelian Temișan.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Rona Hartner, Anda Adam, Lora, Maria Buză, Pepe, Jorge, CRBL și Florin Ristei sunt concurenții de la “Te cunosc de undeva!”