Antena Meniu Search
x

Rusia avertizează: Criza ucraineană ameninţă pacea în Europa

Conflicte violente şi declaraţii acide. Asta se întamplă în ultimul timp între Ucraina şi Rusia. Astăzi un nou avertisment vine de la Moscova.

 Conflicte violente şi declaraţii acide. Asta se întamplă în ultimul timp între Ucraina şi Rusia. Astăzi un nou avertisment vine de la Moscova. Criza ucraineană ameninţă stabilitatea şi pacea în Europa în cazul în care comunitatea internaţională nu răspunde în mod adecvat încălcării "masive" a drepturilor omului, se arată într-un raport oficial al Rusiei.

Ministerul rus al Afacerilor Externe întocmeşte o listă cu încălcări "masive" ale drepturilor omului comise în Ucraina de "forţe ultranaţionaliste, extremiste şi neonaziste" într-o "Carte albă" dată publicităţii luni.

Acesta cere o reacţie internaţională "fără subiectivitate" sub pedeapsa unor "consecinţe distructive pentru pacea, stabilitatea şi dezvoltarea democratică a Europei".

Ideea de război pare să fie tot mai aproape de adevăr. Cel puţin aşa priveşte presa străină subiectul. De exemplu publicaţia americană Washington Post susţine că situaţia din Ucraina a intrat de vineri într-un nou stadiu, mult mai periculos.

sursă: Antena 3

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » Rusia avertizează: Criza ucraineană ameninţă pacea în Europa