Antena Meniu Search
x

Video "S-a aruncat în apă şi credem că s-a lovit de dalele de la baraj" Un adolescent din Vaslui s-a înecat după ce a sărit în lac pentru a se răcori

Temperaturile ridicate aduc cu ele, din păcate, şi obiceiul riscant al scăldatului în locuri neamenajate. Un adolescent de 16 ani, din Vaslui, a vrut să se răcorească, miercuri, dar a sfârşit înecat în apele barajului Moreni. Pompierii l-au găsit cu greu, după două ore de căutări. Medicii nu au mai putut decât să constate decesul. 

de Redactia Observator

la 12.05.2022, 09:12

Vezi și

Pompierii au căutat mai bine de două ore adolescentul de 16 ani. Băiatul, din comuna vasluiană Costeşti, a venit împreună cu un prieten să se răcorească în apele barajului Moreni, din localitatea învecinată, Deleni. S-a aruncat în apă, dar nu a mai ieşit la suprafaţă.

Speriat, amicul său a alergat 500 metri după nişte săteni, care, alertaţi, au sunat la 112. 

Nu-i chiar vremea de scăldat că e frig acum, e apa rece, dar copiii sunt copii, spune un localnic.

Îmi pare rău, ce pot să spun. Un copil, mai adaugă un alt localnic.

Pe acelaşi subiect

mr. Viorel  Bejan, ISU Vaslui: Căutarea a fost dificilă. Întâi a trebuit să îndepărtăm vegetaţia şi după aia să avem acces către persoana pe care o căutam.

E adâncă apa aici, în zona asta. A fost săpată de buldozer şi e foarte adâncă în zona asta. Vreo 3 metri, cam aşa ceva, spune un bărbat.

Adolescentul s-ar fi lovit de dalele de la baraj 

Într-un final, adolescentul a fost găsit şi scos la mal. Fără viaţă însă.

dr. Carmena Piseru, şef UPU SMURD Vaslui: El s-a aruncat în apă şi credem, apa fiind mică, credem că s-a lovit de dalele de la baraj. (...) Este cu midriază fixă, nu s-a putut face nimic. S-a declarat decesul.

Ştiu doar atât că s-a băgat în apă şi se alunecă aici. Se alunecă foarte tare şi dacă nu ştii să înoţi e grav. Slabe şanse să mai ieşi în viaţă, spune un tânăr. 

Martorii spun că adolescentul n-ar fi trebuit să fie lăsat nesupravegheat. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Evenimente » "S-a aruncat în apă şi credem că s-a lovit de dalele de la baraj" Un adolescent din Vaslui s-a înecat după ce a sărit în lac pentru a se răcori