Antena Meniu Search
x

Video "S-a auzit o bubuitură mare!" Foc şi fum, azi noapte, într-un bloc nou din Capitală. Alarma de incendiu ar fi pornit la mai bine de 15 minute după ce au izbucnit flăcările

În Capitală, flăcările au cuprins un apartament dintr-un bloc din sectorul 1. Locatarii clădirii s-au autoevacuat după ce au văzut focul şi au simţit mirosul de fum. Din fericire, pompierii au stins incendiul la timp şi nimeni nu a fost rănit. Totuşi, oamenii sunt revoltaţi pentru că deşi blocul este nou, există multe nereguli, printre care şi unele legate de detectoarele de fum. 

Anaida Glujdea
de Anaida Glujdea

la 08.02.2024, 08:33

Vezi și

Ora 00:43 de minute. Un apel la 112 anunţă un incendiu într-un bloc nou din Capitală. Flăcările au cuprins un balcon de la etajul 4 al clădirii aflate în sectorul 1. 

Tânăr: S-a auzit o bubuitură mare. Am ieşit pe geam, flăcări...am bătut la uşă la apartamentul unde am simţit miros de fum în faţă, dar nu mi-a răspuns nimeni. Nu cred că era nimeni înăuntru. 

Alarma de incendiu ar fi pornit la mai bine de 15 minute după ce au izbucnit flăcările

Locatarii speriaţi s-au autoevacuat când au simţit mirosul de fum şi au văzut flăcările. Din fericire, nu se afla nimeni în apartament la momentul izbucnirii incendiului. 

Anaida Glujdea, reporter Observator: Deşi construcţia blocului a fost finalizată în urmă cu doar 3 ani, locatarii acestuia spun că există mai multe nereguli. De această dată, alarma de incendiu ar fi pornit la mai bine de 15 minute după ce au izbucnit flăcările. 

Salvatorii au intervenit cu 8 autospeciale de stingere, două autoscări, dar şi o ambulanţă SMURD. Pompierii urmează să descopere care a fost cauza incendiului. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Evenimente » "S-a auzit o bubuitură mare!" Foc şi fum, azi noapte, într-un bloc nou din Capitală. Alarma de incendiu ar fi pornit la mai bine de 15 minute după ce au izbucnit flăcările