Antena Meniu Search
x

Video "S-a creat un pic de panică! Au început să ţipe". Patronul clubului din Costineşti oferă recompensă pentru prinderea tânărului de 23 de ani care a dat foc gardului

Tragedia de la Colectiv se putea repeta la Costineşti. Un tânăr de 23 de ani a incendiat gardul unui club, apoi a fugit. Camerele de supraveghere din zonă au surprins momentul în care a pus în pericol viaţa celor veniţi să se distreze. Angajaţii localului au reuşit să stingă la timp focul şi nimeni nu a fost rănit. Tânărul nu a fost încă prins de poliţişti, iar patronul clubului oferă o recompensă pentru găsirea lui. 

Cristina Niță
de Cristina Niță

la 25.07.2023, 20:30

Vezi și

Tânăr: Să vin să mă distrez şi să văd că ia foc clubul! Mi-a trecut prin cap direct Colectiv! 

Sute de tineri se distrau într un club renumit din Costineşti când individul de 23 de ani a dat foc intrării în loc. Camerele de supraveghere au surprins momentul în care tânărul se apropie de poarta clubului, stropeşte cu cu un lichid, apoi dă foc  şi fuge. 

Patronul clubului din Costineşti oferă recompensă pentru prinderea tânărului 

Tânăr: Putea să ia foc tot gardul, e din frunze, i-a foc instant! Am văzut bodyguarzii cum fugeau pe aici cu extintoarele. S-a creat un pic de panică! Au început să ţipe. 

Pe acelaşi subiect

În câteva secunde, flăcări uriaşe se întind pe tot gardul. Trecătorii privesc îngroziţi scenele. Angajaţii clubului s-au mobilizat rapid şi reuşesc să stingă focul cu un extinctor. Nimeni nu a fost rănit. 

Cristina Niţă, reporter Observator: Administratorul clubului, un bărbat de 36 de ani, este cel care i-a anunţat pe poliţişti şi a sunat la 112. Se pare că acesta îl cunoştea pe tânărul care a dat foc şi crede ar fi făcut acest lucru din răzbunare. 

Tânărul a fost suprins apoi cum se plimbă ca şi cum nu s-a întâmplat deşi a pus în pericol viaţa a sute de tineri veniţi la club. 

Reporter-tineri: Vă simţiţi în siguranţă?

- Nu prea!

- Dacă se întâmplă asta, vă daţi seama că sunt numai nebuni... Foarte urât!

- Ţi-ar crea o stare de spaimă să fii în club şi să vezi că cineva dă foc?

- Normal, cum să nu! Şi nu e ok pentru că pui viaţa altora în pericol. 

Poliţiştii au un suspect, dar deocamdată nu l-au prins. Piromanul e încă liber. Patronul Clubului a anunţat că oferă recompensă celor care ajută la prinderea lui. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » "S-a creat un pic de panică! Au început să ţipe". Patronul clubului din Costineşti oferă recompensă pentru prinderea tânărului de 23 de ani care a dat foc gardului