Antena Meniu Search
x

S-a deschis expozitia caritabila "Din prietenie, pentru Cami", la Galeria de Arta "Horatiu Malaele"

Un medic picteaza sa-si salveze prietena bolnava de leucemie. Ea este cea care a convins mii de romani sa-i dea Cameliei o mana de ajutor. Din donatii si concerte caritabile s-au strans deja 80 de mii de euro. Putin peste jumatate din suma necesara pentru operatia care i-ar putea salva viata tinerei.

Vezi și

La 23 de ani, Camelia are in fata cea mai crunta lupta. Lupta pentru viata: „Probabil asa mi-e firea. Trebuie sa fiu puternica. Am atatea de facut pe lumea asta. Mi-as dori sa termin facultatea, in primul rand, am anul inghetat, sa-mi fac o familie, sa am un serviciu, o casa a mea”.

Sunt visele unui om pentru care clipa se masoara altfel. Spera ca boala n-o va pune la pamant. Visul ei s-a luat de mana cu visul altora. Acum, viata ei e telul unei tari intregi.

Zeci de artisti s-au adunat aseara la un club din Capitala si au cantat pentru Camelia. Au vrut ca energia lor pozitiva sa ajunga pana la ea.

Printre oamenii buni e si prietena ei, Evelin Corocea. Un medic care in timpul liber deseneaza pentru a face rost de bani sa o ajute. Doctorita si-a strans lucrarile intr-o expozitie, cu vanzare.

La 23 de ani, Camelia invata cea mai dura lectie a vietii: sa spere, sa se agate de fiecare fir care i se intinde ca sa ramana om, sa nu se transforme in inger. Acum, e sub tratament cu citostatice si fiecare zi e complicata. Dar a descoperit ca nu lupta singura cu leucemia. A strans din donatii 80.000 de euro pana acum. Inca 70.000 de euro ar aduce-o aproape de operatia care i-ar putea reda sanatatea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » S-a deschis expozitia caritabila "Din prietenie, pentru Cami", la Galeria de Arta "Horatiu Malaele"