Antena Meniu Search
x

Video S-a dus să verifice nişte cabluri şi a dat peste un cadavru. Descoperire macabră făcută de un electrician la marginea oraşului Constanţa

Descoperire macabră la marginea oraşului Constanţa. Un schelet uman a fost găsit ieri pe un teren privat al unei companii de gaz. Un electrician care verifica nişte cabluri ar fi găsit cadavrul şi a sunat la 112. 

de Redactia Observator

la 20.09.2023, 08:37

Vezi și

Criminaliştii ajunşi la faţa locului au luat scheletul şi l-au dus la Serviciul de Medicină Legală pentru a afla identitatea persoanei. Surse Observator spun că ar fi vorba despre un bătrân deoarece scheletul nu avea dinţi.

Descoperire macabră la marginea oraşului Constanţa

Alte voci susţin că ar fi posibil ca persoana să fi murit într-un incediu de vegetaţie care a avut loc luni, iar pompierii să nu fi observat cadavrul.

O anchetă a fost deschisă şi urmează să se stabilească cine era persoana, cum a ajuns acolo, dar şi în ce circumstanţe a murit.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » S-a dus să verifice nişte cabluri şi a dat peste un cadavru. Descoperire macabră făcută de un electrician la marginea oraşului Constanţa