Antena Meniu Search
x

S-a lansat AntenaPlay.ro, cea mai mare platforma de stiri si divertisment!

S-a lansat cea mai mare platforma de stiri si divertisment! AntenaPlay.ro satisface chiar si gusturile celor mai exigenti consumatori de media. Tocmai de aceea, platforma merita o receptie de lansare asa cum trebuie

Pentru a te putea conecta la cea mai mare platforma de stiri si divertisment din tara ai nevoie doar de un cont de Facebook. De aici, navigarea pe AntenaPlay.ro este cel mai simplu lucru din lume. Pe pagina principala aveti o sectiune de recomandari, lista emisiunilor populare, ce canale TV puteti vedea live si - cel mai important - categoriile emisiunilor, ca sa nimeriti din prima ceea ce doriti. De asemenea, puteti urmari principalele emisiuni ale momentului.

Evident, exista si o zona a emisiunilor inregistrate. Asa ca, in cazul in care ati ratat programul preferat, nu intrati in panica. Va logati pe AntenaPlay.ro, dati click pe Emisiuni si mergeti cu mouse-ul la emisiunea dorita. De aici este procedeul clasic, click pe emisiune, click pe editia din ziua dorita.

Daca sunteti fan al vizionarilor online, AntenaPlay.ro este exact ce va trebuie, doar nu degeaba este cea mai mare platforma de stiri si divertisment din tara. Mergeti cu mouse-ul pe "Live" si de acolo selectati ce vreti sa vedeti. Si, pentru ca este o platforma care se respecta, AntenaPlay.ro va ofera posibilitatea de a urmari niste programe speciale, pe care le gasiti in sectiunea Live, sub denumirea de Live Exclusive. Acolo puteti urmari, spre exemplu, canalele Antena Monden, Antena Stars, Antena News sau ZU Channel.

Vezi și

In acest moment, pe AntenaPlay.ro gasiti 136 de show-uri active. Vi se pare putin? Atunci calculati in cat timp ati putea viziona 80.000 de ore de continut incarcat deja pe platforma. Asa se intampla cand ai 11 canale TV live. Daca nu stiti la ce sa va uitati, puteti conta pe sistemul de recomandari ale prietenilor de pe Facebook. Sper ca nu ati uitat ca va logati prin intermediul retelei de socializare.

Acum sa trecem la eventualele framantari: "Ce ma fac daca am o conexiune slaba de Internet?". Nimic. Transmisiunea se adapteaza conexiunii de net a fiecarui utilizator, astfel incat sa nu urmariti programele de pe AntenaPlay.ro in salturi. "Cum platesc?" Sunt trei modalitati: ori prin card bancar activat pentru plati online, ori prin SMS din oricare dintre cele trei retele principale de telefonie mobila, la numarul unic 7600, ori prin sistemul PayPal, atat de iubit de romanii din strainatate. "Prin ce browser accesez AntenaPlay.ro?" Nu conteaza, modern si updatat sa fie.

Iar din toamna va asteapta noi surprize: canale TV live de desene animate si filme, plus un sistem de "filme si seriale la cerere". Iar daca nici asa nu va place, o sa va puteti construi si gestiona propriile canale TV, care vor fi grupate sub denumirea de Social TV Channels.

Dar sa revenim la ce se intampla in acesta seara. De la ora 21:00, pe AntenaPlay.ro puteti urmari un super-concert sustinut de Holograf, Delia, Connect-R si Lora. Iar de la ora 22:00, concert exclusiv si mai ales necenzurat cu Parazitii. Credeti-ma, un astfel de concert nu ar putea fi difuzat decat pe AntenaPlay.ro. Altfel ar fi necesare toate bip-urile din lume.

Asadar asa se prezinta, pe scurt, cea mai mare platforma de stiri si divertisment din Romania.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
IPS Teodosie: Femeile abuzate să îşi ducă crucea. Sunteţi de acord cu această declaraţie?
Observator » Evenimente » S-a lansat AntenaPlay.ro, cea mai mare platforma de stiri si divertisment!