Antena Meniu Search
x

Video S-a redeschis domeniul regal de la Săvârşin. Turişti din toate colţurile ţării au venit la târgul care dă startul sezonului turistic la castel

S-a redeschis domeniul regal de la Săvârşin, din judeţul Arad, în acest weekend. Sute de oameni au venit din toată ţara pentru a vedea târgul satului românesc, care dă startul sezonului turistic la castel. La eveniment a fost prezentă şi majestatea sa Margareta, Custodele Coroanei. Târgul primăverii se încheie astăzi, dar din 4 mai, cei interesaţi vor putea vizita parcul regal, muzeul automobilului şi casa ceaiului. 

de Redactia Observator

la 28.04.2024, 20:41

Vezi și

Potrivit Familiei Regale a României, în zilele de sâmbătă, 27 aprilie, și duminică, 28 aprilie, pe Domeniul Regal Săvârșin s-a desfășurat festivalul de tradiții și meșteșuguri populare "Suflet de România".

În prima zi a târgului, Majestatea Sa și Principele Radu au vizitat standurile producătorilor și meșteșugarilor sosiți la târg, degustând bucate tradiționale și bucurându-se de frumoase obiecte de artizanat. Anul acesta au expus produsele lor peste cincizeci de producători locali din diverse părți ale țării. Lor li s-au alăturat meșteșugari în lemn, lut, ceramică, sticlă, bijutieri, cofetari și brutari, precum și asociații conducând diverse ateliere de creație.

În continuare, Alteța Sa Regală s-a adresat, în deschiderea târgului, celor prezenți, urându-le bun venit și felicitându-i pentru produsele lor, ca și pentru fidelitatea cu care răspund invitației de a reveni la Săvârșin. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei

Aţi avut nevoie recent de meseriaşi şi nu aţi găsit?

Observator » Evenimente » S-a redeschis domeniul regal de la Săvârşin. Turişti din toate colţurile ţării au venit la târgul care dă startul sezonului turistic la castel