Antena Meniu Search
x

Video Un şofer în pragul comei alcoolice a ucis un biciclist în Olt. Avea o alcoolemie de aproape 5 la mie

Un şofer aflat în pragul comei alcoolice a accidentat mortal un biciclist în comuna Tia Mare din judeţul Olt. După accident, şoferul nici măcar nu a putut să sufle în fiolă, aşa că a fost dus la spital pentru recoltarea probelor biologice. Rezultatul analizelor a fost şocant şi pentru poliţişti:5 grame de alcool pur în sânge. 

Cristina Oprea
de Cristina Oprea

la 06.09.2022, 15:48

Vezi și

Şoferul vinovat poate să ajungă după gratii, dat fiind faptul că pe numele său s-a deschis un dosar penal pentru trei infracţiuni deosebit de grave. Vorbim de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului, părăsirea locului accidentului şi ucidere din culpă. 

S-a urcat în stare de ebrietate la volan

Totul s-a petrecut în seara zilei de 4 septembrie, după lăsarea întunericului. în jurul orei 9.30, poliţiştii au fost alertaţi că în comuna Tia Mare un biciclist a fost accidentat mortal. 

Ajunşi la locul faptei, nu au mai găsit nici şoferul vinovat şi nici maşina pe care acesta o conducea. Au continuat cercetările şi l-au identificat în aceeaşi seară. Este vorba de un tânăr de 35 de ani din aceeaşi comună.

Pentru că era într-o stare de ebrietate aât de avansată nu a putut fi testat cu aparatul etilotest, aşa că poliţiştii au cerut recoltarea probelor biologice. Rezultatul a fost şocant pentru toată lumea. Biciclistul care a fost accidentat mortal avea 40 de ani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Un şofer în pragul comei alcoolice a ucis un biciclist în Olt. Avea o alcoolemie de aproape 5 la mie