Antena Meniu Search
x

Video S-a urcat pe schelă şi a furat pe geam două seifuri pline cu bani. Bărbatul a îngropat o parte din "comoară" pe malul Jiului

Un bărbat din Lupeni, județul Hunedoara, care a pătruns într-o clădire de birouri a unei societăți comerciale din Târgu Jiu, județul Gorj, de unde a furat două siefuri în care se aflau 300.000 de lei a fost arestat preventiv.

de Redactia Observator

la 04.07.2023, 15:55

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu au fost sesizați de un bărbat despre faptul că mai multe persoane ar fi sustras un seif din sediul unei societăți comerciale.

Seifuri cu 300.000 de lei, furate pe geam

„Din cercetări a reieșit că, în noaptea de 25 spre 26 iunie a.c., mai multe persoane ar fi pătruns prin escaladarea unei schele și forțarea unei ferestre exterioare, în incinta clădirii de birouri a unei societăți comerciale, situată în municipiul Târgu Jiu, de unde ar fi sustras, două seifuri în care se aflau 300.000 de lei. La data de 2 iulie, polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale au identificat un bărbat, de 49 de ani, din municipiul Lupeni, județul Hunedoara, bănuit de comiterea faptei”, transmit polițiștii gorjeni.

În urma a patru percheziții domiciliare, în municipiul Lupeni, județul Hunedoara, a fost confiscat un autoturism folosit la comiterea faptei, precum și 4.200 euro și 10.000 de lei. De asemenea, în urma probatoriului administrat, a fost dispusă reținerea bărbatului de 49 de ani, din Lupeni. Acesta a fost prezentat instanței de judecată, față de acesta fiind dispusă măsura preventivă a arestului la domiciliu, pentru 30 de zile.

A fost recuperat și unul dintre cele două seifuri, care fusese îngropat, fără a avea bunuri sau valori în el, pe malul râului Jiu, între localitățile Lupeni și Uricani. Cercetările sunt continuate de polițiști în vederea depistării celorlalți doi bănuiți și pentru recuperarea integrală a prejudiciului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » S-a urcat pe schelă şi a furat pe geam două seifuri pline cu bani. Bărbatul a îngropat o parte din "comoară" pe malul Jiului