Antena Meniu Search
x

Video Şacal, prins în gardul unei gospodării din Tulcea. "Degeaba vine un parlamentar o zi în Deltă şi apoi spune că nu a văzut niciunul"

Un şacal a fost prins într-un gard într-o comună din Tulcea. În urma incidentului, primarul localităţii trage un semnal de alarmă privind prezenţa din ce în ce mai frecventă a şacalilor în gospodăriile oamenilor.

De Redactia Observator la 07.12.2022, 15:19
Vezi și

Primarul comunei Crişan, Silviu Rahău, a postat pe pagina sa de Facebook un videoclip în care apare un şacal care a fost prins într-un gard din localitate.

“Un cetăţean al comunei a surprins şacalul prins în gard, pe timpul zilei! Noi, locuitorii Deltei, trăim aici zi de zi, nu doar câteva weekend-uri pe an. Astfel că ne întâlnim des cu astfel de situaţii. Degeaba un anumit parlamentar de ocazie vine o zi, două zile în Delta Dunării şi apoi declară că a pierdut nopţi întregi şi nu a văzut niciun şacal, dar afirmă că, deşi i-au fost arătate filmări, nu este sigur că erau imagini din ţara noastră”, declarat primarul comunei Crişan, potrivit News

Primarul trage un semnal de alarmă

Silviu Rahău a tras un semnal de alarmă: ”Doresc sa trag un nou semnal de alarmă legat de prezenţa din ce în ce mai frecventă a şacalilor în gospodăriile oamenilor. Fac apel la parlamentarii tulceni să ducă mai departe, cât de urgent posibil, acest semnal de alarmă şi să înţeleagă faptul că Delta Dunării este locuită, nu doar un muzeu de vizitat vara. Iar dumneavoastră ar trebui să fiţi preocupaţi de siguranţa noastră şi a copiilor noştri”.  

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Şacal, prins în gardul unei gospodării din Tulcea. "Degeaba vine un parlamentar o zi în Deltă şi apoi spune că nu a văzut niciunul"