Antena Meniu Search
x

Sacoşă cu cocktailuri Molotov, găsită în cetatea din Alba Iulia. Descoperirea, făcută de un angajat la salubritate

O sacoşă care conţine mai multe sticle ce par a fi cocktailuri explozive, de tip Molotov, a fost găsită, miercuri, în cetatea din Alba Iulia. Poliţiştii au ridicat plasa şi urmează a face o expertiză pentru a stabili dacă lichidul din recipiente este sau nu inflamabil, notează news.ro.

de Redactia Observator

la 08.02.2023, 12:12

Sacoşă cu cocktailuri Molotov, găsită în cetatea din Alba Iulia. Descoperirea, făcută de un angajat la salubritate

Descoperirea a fost făcută miercuri, în jurul orei 10:00, de către un angajat al companiei care asigură serviciul de salubritate în oraşul Alba Iulia. Acesta a vrut să golească un coş de gunoi amplasat pe stradă, în parcul din faţa Catedralei Încoronării, când a observat o sacoşă în care se aflau patru recipiente umplute cu un lichid gălbui şi în care erau băgate bucăţi de material ce pare a fi textil.

Reprezentanţii firmei de salubritate au sunat la 112. ”La faţa locului s-a deplasat o echipă de cercetare formată din poliţişti de ordine publică, investigaţii criminale şi criminalişti care efectuează investigaţii cu privire la acest incident, urmând ca lichidul din sticle să fie expertizat, în condiţii de laborator”, informează Poliţia judeţeană Alba.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Evenimente » Sacoşă cu cocktailuri Molotov, găsită în cetatea din Alba Iulia. Descoperirea, făcută de un angajat la salubritate