Antena Meniu Search
x

Bărbatul care a jefuit o sală de jocuri din Constanța, după ce a atacat-o pe casieră în baie, ar fi fugit cu 4.000 de lei

Jaf în mijlocul zilei la o sală de jocuri din centrul Constanţei. O casieră a fost atacată de un individ care a furat apoi toţi banii din casa de marcat. Prejudiciul se ridică la patru mii de lei, iar poliţiştii încearcă acum să-l identifice pe suspect, pe baza imaginilor surprinse de camerele de supraveghere.

Andreea Filip
de Andreea Filip

la 22.06.2020, 22:53

Vezi și
  • Bărbatul este căutat de oamenii legii și la această oră.
  • Se speră ca atacatorul să fie identificat grație imaginilor de pe camerele de supraveghere.

Deşi sala de jocuri este deschisă non-stop, iar atacatorul ar fi putut să dea lovitura în puterea nopții, a ales să facă lucrul acesta în centrul Constanței, într-o zonă intens circulată, chiar în miezul zilei.

Tânărul ar avea în jur de 30 de ani, potrivit descrierii pe care a făcut-o victima. Anchetatorii spun că bărbatul cunoştea bine localul şi şi-ar fi plănuit în detaliu atacul. Individul a ademenit casieriţa în baie, spunându-i că e uşa stricată.

Tânăra de 21 de ani a fost strânsă de gât în baie. S-a prăbușit la pământ, timp în care jefuitorul a reușit să sustragă din casa de marcat 4.000 lei.

Angajata sălii de jocuri şi-a revenit abia după cinci minute şi a sunat la 112, în stare de şoc. 

Ana Maria Stoica, purtător de cuvânt ISU Constanța: Sosiți la fața locului, colegii mei au găsit o persoană în vârstă de 21 de ani, de sex feminin, care din primele informații a suferit un atac de panică. Aceasta a primit îngrijiri medicale la fața locului, iar ulterior a refuzat transportul la spital. 

Andreea Iliescu, purtător de cuvânt IPJ Constanța: Polițiștii au deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie și se fac toate eforturile de către colegii mei în aceste momente pentru identificarea autorului și luarea măsurilor legale care se impun.

Camerele de supraveghere ar putea să-i ajute pe poliţişti să-l găsească mai repede pe individ. Administratorul sălii de jocuri spune că cei mai mulţi bani sunt ţinuţi în seif, aşa că tâlharul nu a reuşit să ia decât ce a găsit în casa de marcat. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Evenimente » Bărbatul care a jefuit o sală de jocuri din Constanța, după ce a atacat-o pe casieră în baie, ar fi fugit cu 4.000 de lei