Antena Meniu Search
x

Video Şalupa Poliției de Frontieră care a luat foc din senin abia fusese recepţionată. Speriate, cu arsuri, victimele au reuşit să stingă singure incendiul

Un incendiu izbucnit din senin a avariat o ambarcațiune rapidă a Poliției de Frontieră. Trei oameni au suferit arsuri pe faţă, mâini şi picioare. Victimele au reușit să stingă singure incendiul, înainte ca pompierii să ajungă la fața locului.

de Redactia Observator

la 17.05.2023, 20:25

Vezi și

Incidentul a avut loc în jurul prânzului, în dreptul pontonului Poliției de Frontieră Drobeta Turnu Severin. Două ambarcațiuni rapide, cumpărate de Ministerul de Interne pentru punctul de frontieră Giurgiu, abia fuseseră recepţionate. Navele tocmai erau alimentate pentru a putea pleca spre portul de destinaţie.

Şalupa Poliției de Frontieră a luat foc

Pe şalupe, alături de reprezentantul firmei care le vânduse, erau un comisar de la Poliţia de Frontieră Mehedinţi - şef al Biroului de Supraveghere şi Control Naval, şi un agent de la Poliţia de Frontieră Giurgiu. Din senin, în cabina uneia dintre şalupe a izbucnit un incendiu.

"Una dintre ambarcațiunile din dotarea Poliţiei de Frontieră, acostată în portul Drobeta Turnu Severin, a suferit avarii ca urmare a unui incendiu produs la bordul acesteia", spune Corina Moraru, purtător de cuvânt Poliția de Frontieră Mehedinți.

Pe acelaşi subiect

Trei persoane au suferit arsuri

Unul dintre poliţiştii aflat pe şalupa în flăcări a sunat la 112. Cu greu, ajutaţi şi de angajaţii de pe pontonul Poliţiei de Frontieră, cei de pe ambarcaţiune au reuşit să stingă incendiul. În fotografiile postate de Sindicatul Europol pare că focul a distrus canapelele şalupei, iar motorul şi bateria sunt acum expuse. 

"Pompierii mehedinţeni au fost chemaţi să intervină pentru stingerea unui incendiu în zona portului Drobeta. La locul evenimentului au fost mobilizate de urgenţă două echipaje de pompieri. La sosirea pompierilor, incendiul fusese lichidat", a declarat Daniela Înţeleptu, purtător de cuvànt ISU Mehedinți.

Victimele au ajuns la spital cu arsuri pe faţă, pe mâini şi pe picioare. "Pacienţii prezintă arsuri de gradul I şi II la nivelul feţei şi membrelor superioare. Unul dintre pacienţi are şi o arsură la nivelul coapsei", a precizat Elena Bololoi, purtător de cuvânt Spitalul Județean de Urgență Drobeta Turnu Severin. 

Cei doi angajați ai ministerului de Interne au fost externaţi astăzi. Civilul îşi aşteaptă rudele de la Bucureşti pentru a merge acasă. Poliţiştii au deschis o anchetă. Inspectoratul Teritorial de Muncă face propria cercetare în acest caz, fiind vorba de un accident de muncă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Şalupa Poliției de Frontieră care a luat foc din senin abia fusese recepţionată. Speriate, cu arsuri, victimele au reuşit să stingă singure incendiul