Antena Meniu Search
x

Mărturia salvamarului bătut de un turist marocan pe care l-a salvat de la moarte

Eduard Stanca, salvamarul bătut de un turist marocan pe care l-a salvat de la moarte, pe plaja din Costineşti, a povestit pentru Observator momentul în care a fost agresat.

Alin Tarnovschi
de Alin Tarnovschi

la 22.07.2019, 17:50

Vezi și

Eduard Stanca, salvamarul bătut de un turist marocan pe care l-a salvat de la moarte, pe plaja din Costineşti, a povestit pentru Observator momentul în care a fost agresat.

Salvamarul a explicat că totul s-a întâmplat duminică, 21 iulie 2019, în jurul orei 02.00, pe plaja din Costineşti.

'Trei fete şi un băiat se înecau undeva acolo, unde se formează un curent, în capul digului. Am intervenit cu colegul meu. Două dintre fete le-a salvat colegul meu cu caiacul, iar eu am salvat pe respectivul agresor şi prietena lui, bănuiesc. Ieşind înspre mal, în timp ce m-am întors, am fost lovit de el. De cel pe care l-am salvat. După ce l-am salvat, am fost lovit cu o forţă de am picat jos. Toată lumea a sărit pe el, să-l omoare lumea', a declarat salvamarul bătut la Costineşti.

Salvamarul a mai precizat că tinerii se aflau în pericol de moarte şi că dacă nu interveneau să îi salveze se putea produce o tragedie.

Pe acelaşi subiect

"Ieri, un salvamar din Costinești, de 43 de ani, s-a prezentat la sediul Poliției stațiunii Costinești, unde a depus plângere penală pe numele unui bărbat, de 19 ani, pentru că ar fi fost agresat.

În urma verificărilor s-a stabilit faptul că salvamarul ar fi strigat-o pe prietena presupusului agresor, atenționând-o pe aceasta să iasă din apă, întrucât existau curenți puternici.

În urma unui conflict spontan, bărbatul în cauză, un cetățean marocan, l-ar fi lovit pe salvamar în zona feței.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penala sub aspectul săvârșirii infracțiunii de loviri sau alte violențe", se arată într-un comunicat al IPJ Constanţa.

Salvamarul a mai povestit pentru Observator că lucrează de 23 de ani pe litoral, însă se gândeşte că acesta ar putea fi ultimul an în care mai salvează oameni pe plajă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Mărturia salvamarului bătut de un turist marocan pe care l-a salvat de la moarte