Antena Meniu Search
x

Sâmbăta NEAGRĂ! Un nou incendiu puternic, de data asta la Buzău! O hală industrială a ars din temelii

Peste douăzeci de pompieri au fost mobilizaţi, sâmbătă, pentru stingerea unui incendiu care cuprinsese o hală a une societăţi comerciale din satul Spătaru.

Sursă foto: News.ro

Peste douăzeci de pompieri au fost mobilizaţi, sâmbătă, pentru stingerea unui incendiu care cuprinsese o hală a une societăţi comerciale din satul buzoian Spătaru, comuna Costeşti. În urma incendiului, au ars mai multe bunuri depozitate în hală, dar şi o volă şi un autocamion, misiunea de stingere a flăcărilor fiind mult îngreunată de vântul puternic, informează News.ro

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Buzău, George Creţu, peste 20 de pompieri cu trei autospeciale de stingere incendii cu apă şi spumă au fost mobilizaţi, sâmbătă, pentru lichidarea unui incendiu care a cuprins o hală, muncitorii fiind cei care au sunat la 112 pentru ajutor.

La sosirea pompierilor, focul se manifesta pe o suprafaţă de circa 200 de metri pătraţi, arderea fiind generalizată cu degajare mare de fum.

Muncitorii au fost cei care, atunci când au observant focul, au scos din interior mai multe butelii de oxigen. În urma incendiului, nimeni nu a fost rănit.

Pompierii s-au chinuit două ore să stingă flăcările, misiunea fiind extrem de dificilă din cauza vântului care a suflat cu putere pe toată perioada intervenţiei.

În urma incendiului, au ars mai multe bunuri depozitate în interiorul halei, dar şi o volă şi un autocamion.

Cauza incendiului urmează a fi stabilită la finalul anchetei demarcate de poliţişti şi pompieri. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Sâmbăta NEAGRĂ! Un nou incendiu puternic, de data asta la Buzău! O hală industrială a ars din temelii