Antena Meniu Search
x

El este Samuel Stănici, tânărul care a returnat suma uriaşă găsită în mobila abia cumpărată (Video)

Samuel Stănici, un timişorean în vârstă de 33 de ani a găsit într-o comodă cumpărată de la o persoană de pe internet suma de 95.000 de euro ascunşi într-o casetă. Tânărul, tată a 4 copii, nu s-a gândit nicio clipă să păstreze banii, considerând că este supus unui test de omenie.

El este tânărul care a returnat suma uriaşă găsită în mobila abia cumpărată
Samuel Stănici, un tânăr din Timişoara, a făcut un gest uriaş - Observator.tv

Samuel Stănici, un timişorean în vârstă de 33 de ani a găsit într-o comodă cumpărată de la o persoană de pe internet suma de 95.000 de euro ascunşi într-o casetă.

Tânărul, tată a 4 copii, nu s-a gândit nicio clipă să păstreze banii, considerând că este supus unui test de omenie, pe care era decis să-l treacă.

Samuel Stănici n-a vrut bani nemunciţi

Samuel Stănici spune că nu s-a simţit bine în preajma atâtor bani, dându-şi seama că banii nemunciţi nu te fac fericit, câtuşi de puţin. 

"N-a fost o stare chiar aşa plăcută să te simţi cu atâţia bani. Prin asta mi-am dat seama că nici banii aceştia te fac atât de fericit. Ştiam că nu-s banii mei, nu m-am simţit nicio clipă legat de ei. Nici măcar o clipă nu m-am gândit că-s banii mei şi că m-am îmbogăţit peste noapte", a spus Samuel pentru Observator.tv

Vânzătorul nu ştia de bani

Tânărul spune că persoana de la care a cumpărat comoda a fost la fel de surprinsă ca şi el de suma de bani găsită în mobilă.

"Vânzătorul a fost destul de surprins, nici el nu ştia absolut nimic de bani. Lucrurile au fost de aşa natură încât el n-ar fi aflat niciodată de banii aceştia. Domnul nici el nu ştie exact. Şi-a dat şi el cu părerea. Tatăl lui a decedat şi a presupus că banii ar proveni dintr-o vânzare, ceva imobile. Probabil din direcţia aceea au ajuns banii", a declarat Samuel Stănici.

Îi număra şi vedea că nu se mai termină

Samuel Stănici spune că după ce a găsit banii, a început să-i numere împreună cu soţia şi vedeau că nu se mai termină.

"Banii i-am numărat împreună cu soţia şi când îi număram şi vedeam că nu se mai termină şi nu-mi venea să cred că am atâţia bani în mână. În noaptea respectivă n-am dormit deloc. N-a fost simplu. Eu chiar am avut dorinţa aceasta, să ajungă banii unde trebuie şi m-am gândit cum să procedez să nu dau greş, că sunt bani mulţi, nu vreau să mă joc, pentru banii ăştia a muncit cineva. De banii aceştia trebuia să se bucure cine trebuia, nu eu care dintr-un accident i-am primit", a declarat Samuel.

Samuel a fost răsplătit cu 9.500 de euro

Fostul proprietar al mobilei cumpărate de Samuel Stănici de pe internet a decis să-l răsplătească pe timişorean cu suma de 9.500 de euro, reprezentând 10% din suma totală.

"Eu consider că a fost şi o încercare şi o binecuvântare. La urma urmei şi persoana respectivă mi-a dat nişte bani (10% din sumă) şi a fost şi el mulţumit şi eu foarte mulţumit şi pentru asta îi mulţumesc lui Dumnezeu că au decurs lucrurile bine"

Soţia lui Samuel, şocată la vederea sumei de bani

Soţia lui Samuel, Adela, spune că a fost şocată la vederea banilor, pe care soţul său îi pusese pe pat, ca să-i numere împreună. Ea se bucură că au reuşit să returneze banii şi să-şi găsească liniştea.

"Mi-a spus vino că am găsit ceva în comodă. Când am venit, erau puşi banii pe pat şi mi-a zis hai să numărăm. Am rămas şocată. Mă bucur că am reuşit să-i returnăm şi să ne liniştim sufleteşte. Aceea a fost o noapte albă, n-am putut dormi. Ne gândeam de unde sunt, dacă cineva a pus intenţionat şi vrea să ne probeze, tot felul de lucruri negative. E bine că s-a rezolvat repede", a declarat Adela Stănici, soţia lui Samuel.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » El este Samuel Stănici, tânărul care a returnat suma uriaşă găsită în mobila abia cumpărată (Video)