Antena Meniu Search
x

Sanda Ladoşi a vorbit la ieşirea din sediul DIICOT, unde a fost audiată în calitate de suspect: "Asta nu înseamnă nimic!"

Cântăreaţa Sanda Ladoşi şi soţul ei, Ştefan Tache, au fost ridicaţi de procurorii DIICOT, marţi, într-un dosar privind o fraudă de aproximativ un milon de euro.

Cântăreaţa Sanda Ladoşi şi soţul ei, Ştefan Tache, au fost ridicaţi de procurorii DIICOT, marţi, într-un dosar privind o fraudă de aproximativ un milon de euro, prejudiciu creat Fondului Naţional pentru Garantarea Creditelor pentru Întreprinderile Mici şi Mijlocii.

Cântăreaţa a vorbit la ieşirea de la audieri despre cercetarea în prim-planul căreia se află şi în care prejudiciul este de aproape un milion de euro: "Aşa mult, nu am beneficiat de ei. Situaţia toată mi se pare stupidă. Cel mai bine e să lăsăm lucrurile să se desfăşoare firesc şi să aflăm adevărul. Nu am niciun fel de detalii să vă dau. Eu personal nu am fost implicată. Cum multă lume îşi face firme, existam ca nume pe firmă. Scriptic. Dar ca şi semnături, ca şi acte... Firma aparţinea grupului de firme. Eu în 2006 am rămas însărcinată, în 2007 am născut, iar evenimentele s-au petrecut în 2008, când eram acasă cu copiii, casnică. Eu 10 ani am fost la domiciliu cu copiii şi nu am întocmit niciun fel de acte. Nu există niciun fel de document scris că eu aş fi făcut ceva. Doar faptul că scriptic eram administrator şi asociat. Doar că sunt suspect, asta nu înseamnă nimic. Sunt nevinovată. Eu vreau să se demonstreze că aşa este, cum zic ei. Eu zic că soţul meu e nevinovat."

Sanda Ladoşi a confirmat că are calitate de suspect, la fel ca şi soţul ei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Sanda Ladoşi a vorbit la ieşirea din sediul DIICOT, unde a fost audiată în calitate de suspect: "Asta nu înseamnă nimic!"