Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Șapte elevi din Timișoara au făcut un lucru extraordinar, dar reacția trecătorilor a fost de neînțeles și profund nedreaptă: "precis i-au prins cu droguri"

Șapte elevi de clasa a VII-a, de la Liceul Pedagogic Carmen Sylva din Timisoara, tocmai terminasera cursurile si au iesit la o plimbare.

de Redactia Observator

la 17.11.2017 , 23:10

Șapte elevi din Timișoara au făcut un lucru extraordinar, dar reacția trecătorilor a fost de neînțeles: "precis i-au prins cu droguri"

Șapte elevi de clasa a VII-a, de la Liceul Pedagogic Carmen Sylva din Timisoara, tocmai terminasera cursurile si au iesit la o plimbare in centrul Timisoarei, cand, in fata unui magazin, au descoperit, pe pavaj, o suma mare de bani.

Cei sapte copii s-au gandit ca cel care i-a pierdut este cu siguranta ingrijorat si ca poate acei bani sunt foarte importanti pentru familia acestuia, asa ca nu le-a trecut nicio clipa prin minte sa-i ia si sa si-i insuseasca, scrie presa locală.

Au incercat sa gaseasca o patrula a Politiei Locale si, pentru ca in acel moment in zona nu era niciun agent, pustii s-au adresat unui echipaj SMURD mobilizat in Piata Victoriei care asigura permanenta la o actiune in cadrul unei campanii de prevenire a diabetului. Unul din membrii echipajului medical i-a sfatuit pe copii sa sune la numarul de urgenta 112 si sa raporteze intamplarea.

Articolul continuă după reclamă

Dispecerul i-a indrumat pe copii spre un alt numar, apartinad politiei, iar la scurta vreme o patrula a sosit la fata locului. Odata ce echipajul a sosit, elevii au participat la intocmirea unui proces verbal, au incredintat banii politistilor si au povestit cum au facut descoperirea.

In vreme ce stateau de vorba cu politistii, trecatorii care nu stiau despre ce este vorba murmurau: "precis i-au prins cu droguri", scrie presa locală, lucru profund nedrept, având în vedere ce se întâmplase.

Acum copiii spera ca banii vor fi ajunge la proprietarul lor de drept.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Evenimente » Șapte elevi din Timișoara au făcut un lucru extraordinar, dar reacția trecătorilor a fost de neînțeles și profund nedreaptă: "precis i-au prins cu droguri"