Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Şapte incendii au avut loc în ultimele şase luni în spitalele din România. 21 de pacienţi au murit

Mai multe incendii au avut loc în ultima jumătate de an în spitalele din România, iar unele dintre ele s-au transformat în tragedii.

de Redactia Observator

la 29.01.2021 , 19:53

Incendiu la Spitalul din Piarta Neamţ: 14 persoane au murit după ce secţia ATI a luat foc Incendiu la Spitalul din Piarta Neamţ: 14 persoane au murit după ce secţia ATI a luat foc - Exploziv TV Neamț
  • 15 oameni au murit în urma incendiului din Piatra Neamţ.
  • 5 oameni au murit carbonizaţi în urma incendiului de la Institutul Matei Balş.

29 ianuarie 2021: cinci pacienţi au murit carbonizaţi, în urma unui incendiu izbucnit la pavilionul 5 al Institutului Matei Balş.

6 ianuarie 2021: Un incendiu a izbucnit într-un spital de psihiatrie. De data aceasta la Gătaia, în Timiş, într-un salon COVID. O infirmieră a lăsat un pacient să fumeze, iar acesta a dat foc saltelei. Din fericire, nimeni nu a fost rănit.

Articolul continuă după reclamă

2 ianuarie 2021: Clipe tensionate la Roman. 17 bolnavi de la secția de psihiatrie a Spitalului Municipal au fost evacuați, după ce clădirea a fost inundată de fum. Un incendiu a cuprins o anexă a unităţii medicale. Flăcările nu au ajuns pe secţii, la pacienţi, dar fumul da.

25 decembrie 2020Incendiu la Spitalul de Psihiatrie Socola din Iași. Un pacient a murit.

22 noiembrie 2020: Incendiu la Spitalul CFR din Cluj-Napoca.Trei pacienţi au fost evacuaţi, după ce corpurile de iluminat dintr-o baie de la etajul 1 au luat foc.

14 noiembrie 2020: 10 oameni mor într-un incendiu la Spitalul din Piatra Neamţ, după ce secţia ATI ia foc. Alţi 5 pacienţi transferaţi la Leţcani mor în săptămânile următoare.

15 iulie 2020: un incendiu a izbucnit într-un subsol al Spitalului Orăşanesc din Sinaia. 35 de pacienţi au fost evacuaţi preventiv..

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Evenimente » Şapte incendii au avut loc în ultimele şase luni în spitalele din România. 21 de pacienţi au murit