Antena Meniu Search
x

"S-ar putea prăbuși blocul". Scriitorul Daniel Iancu a fost reclamat de vecini pentru că are prea multe cărţi

Îi încurajăm pe cei mici să citească, dar pasiunea pentru literatură poate crea şi probleme... mai ales dacă nu este împărtăşită de cei din jur. Cu o astfel de situaţie se confruntă scriitorul român, Daniel Iancu.

de Redactia Observator

la 25.02.2024, 13:16

"S-ar putea prăbuși blocul". Scriitorul Daniel Iancu a fost reclamat de vecini pentru că are prea multe cărţi
"S-ar putea prăbuși blocul". Scriitorul Daniel Iancu a fost reclamat de vecini pentru că are prea multe cărţi - Facebook

Acesta a scris pe un site de socializare că a fost reclamat la Asociaţia de Proprietari pentru că are prea multe cărţi. Vecinii sunt îngrijoraţi că numărul impresionant de volume din biblioteca autorului ar putea prăbuşi imobilul.

Amuzat şi surprins de acuzaţiile care i se aduc, publicistul a decis să împărtăşească pe reţelele de socializare grijile vecinilor, iar asta a stârnit un val de reacţii din partea prietenilor virtuali. Cei mai mulţi au crezut că este o glumă.

Scriitorul a relatat că locuiește la ultimul etaj al unui bloc din Deva şi că deţine nu mai puţin de 15.000 de volume. Vorbim despre un scriitor decorat de președinte, în 2022, cu Medalia aniversară Centenarul Marii Uniri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 4 voturi
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » "S-ar putea prăbuși blocul". Scriitorul Daniel Iancu a fost reclamat de vecini pentru că are prea multe cărţi