Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Sat din Iaşi, în pericol să fie ras de pe faţa pământului în orice clipă! Zeci de proiectile şi o bombă, găsite în urma lucrărilor la canalizare

de Redactia Observator

la 20.08.2017 , 15:57

Zeci de proiectile şi o bombă rămase neexplodate din timpul celui de-al Doilea Război Mondial au fost descoperite într-un sat din comuna Horleşti.

Silvia Bolohan, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă 'M. Gr. Sturza' Iaşi, a declarat duminică faptul că echipa de pirotehnişti a lucrat timp de şase ore pentru a ridica muniţia de război.

'Echipa pirotehnică din cadrul inspectoratului a intervenit în satul Bogdăneşti, comuna Horleşti, pentru a ridica elemente de muniţie descoperite în urma lucrărilor de construire a reţelei de canalizare. Intervenţia a durat şase ore şi au fost descoperite 46 proiectile explozive calibru 76 mm, 91 proiectile perforante calibru 76 mm, o bombă aruncător calibru 82 mm', a precizat Silvia Bolohan.

Articolul continuă după reclamă

Conform acesteia, suprafaţa asanată este de 200 metri pătraţi.

Sursa: Agerpres

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Plănuiţi să mergeţi în SUA după ridicarea vizelor?
Observator » Evenimente » Sat din Iaşi, în pericol să fie ras de pe faţa pământului în orice clipă! Zeci de proiectile şi o bombă, găsite în urma lucrărilor la canalizare

BREAKING NEWS

Război în Orientul Mijlociu. Iranul a atacat Israel cu sute de rachete după invadarea Libanului

Război în Orientul Mijlociu. Iranul a atacat Israel cu sute de rachete după invadarea Libanului