Antena Meniu Search
x

Video S-au băgat cu scuterul în maşina unei femei şi i-au furat 50.000 de euro într-o clipă de neatenţie. Jaf ca în filme, dat de doi bărbaţi în Capitală

Furt ca în filme în Capitală. O femeie a rămas fără 48 de mii de euro şi 1800 de lei, după ce a fost lovită în trafic de doi bărbaţi, pe un scuter. Banii pe care femeia îi avea în geantă au dispărut în timp ce ea completa formularul de constatare amiabilă. 

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 03.08.2023, 13:50

Vezi și

Poliţiştii au reuşit pentru moment să-l prindă pe bărbatul cre a orchestrat întreg furtul, ceilalţi doi bărbaţi care au luat parte la acest plan sunt încă căutaţi de agenţi. Un plan foarte bine pus la punct asta pentru că toţi cei 3 ştiau că femeia umblă cu o sumă foarte amre de bani la ea, vorbim de aproape 50.000 de euro care se aflau în geantă.

Au jefuit-o pe femeie folosind metoda accidentul

Motiv pentru care cei doi au făcut intenţionat un accident între scuterul pe care se aflau şi maşina pe care femeia o conducea. În timp ce aceştia făceau constatarea amiabilă şi discutau despre accidentul care tocmai se petrecuse, unul dintre cei doi bărbaţi aflaţi pe scuter coboară, deschide portiera maşinii şi fură geanta femeii în care se aflau banii.

Cel care ar fi pus totul la cale ar fi un apropiat al femeii, un apropiat în vârstă de 26 de ani care a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore şi va fi dus în faţa judecătorilor pentru o măsură preventivă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » S-au băgat cu scuterul în maşina unei femei şi i-au furat 50.000 de euro într-o clipă de neatenţie. Jaf ca în filme, dat de doi bărbaţi în Capitală