Meniu
Search
x

Video S-au schimbat din nou regulile pentru nunţi. Fără număr de invitaţi la petrecerile în exterior

Invitaţi fără număr la nuntă. Se schimbă regulile din nou, aşa că la nunţile organizate în exterior mirii vor putea invita câţi petrecăreţi îşi doresc. În interior, numărul de invitaţi e limitat la 200. Pentru asta, organizatorii trebuie să respecte câteva lucruri.

De Andreea Milea la 09.06.2021, 20:49
Vezi și

De sâmbăta aceasta se vor putea organiza nunţi, botezuri sau alte evenimente de acest tip cu 200 de persoane la interior sau cu un număr nelimitat de invitaţi la exterior. 

Însă invitaţii trebuie să fie ori vaccinaţi complet, ori testaţi PCR sau rapid sau să fi trecut prin boală în ultimele 90 de zile. Dacă nu se respectă asta, capacitatea rămâne la 70 de persoane la exterior şi 50 de persoane la interior. Petrecerea se încheie cel târziu la ora 2.

Noi reguli şi pentru cafenele

În paralel, cafenelele, restaurantele şi terasele vor funcţiona la o capacitate de 70%, fără anumite restricţii impuse ori la capacitate maximă dacă toti clienţii sunt vaccinaţi complet. Programul lor rămâne pana la miezul nopţii. 

În ceea ce priveşte cazarea pe litoral, capacitatea admisă este de 85% fără restricţii pentru clienţi ori capacitate maximă dacă toate persoanele sunt vaccinate. 

Inclusiv la competitiile sportive capacitatea poate depăşi 25% dacă persoanele din public sunt vaccinate. 

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » S-au schimbat din nou regulile pentru nunţi. Fără număr de invitaţi la petrecerile în exterior