Antena Meniu Search
x

Video Primul weekend cu petreceri de nuntă mai lungi: mireasa se poate fura până la 2:00, mirii sunt bulversați și apelează la trucuri

Toată lumea cântă şi dansează la nunţi în acest weekend. Cel puţin asta susţin organizatorii de evenimente care nu mai fac faţă cererilor, după ce oficialii au prelungit programul de petrecere până la ora 2 dimineaţa.

Alexandra Marin
de Alexandra Marin

la 04.06.2021, 19:44

Vezi și
  • După un an de aşteptare mirii au găsit reţeta distracţiei: îşi cheamă invitaţii la prânz

După ce la începutul săptămânii au aflat câţi invitaţi pot chema la nuntă, acum, mirii ştiu şi până la ce oră se pot distra: până la 2 dimineaţa. Vestea a depăşit aşteptările tinerilor. Sandi şi Marius şi-au amânat de trei ori nunta. Săptămâna viitoare însă îşi vor vedea visul împlinit. Au de gând să înceapă petrecerea la prânz. poze nunţi mai lungi - share mac, antena 1, iunie, 6

Sandi, viitoare mireasă: O să începem la ora 14.00 la restaurant şi, bineînţeles, vom sta până la ora. Toţi prietenii sunt foarte nerăbdători să vină la distracţie, chiar simţeau nevoia.

Altora însă li se pare prea devreme să spargă petrecerea la două. "Nu exista acestă oră. Neexistând acestă oră, majoritatea industriei considera că este un eveniment privat şi nu are limită de oră. În momentul în care au aflat acestă oră, nu au luat-o ca pe o veste bună", a declarat Alin Caraman, preşedinte Asociaţiei Furnizorilor din Industria Nunţilor:

Cei din industria nunţilor şi a evenimentelor private au alte dileme

"Nunţile în interior sunt permise cu 50 de persoane. Considerăm staff-ul persoane sau îl considerăm natură? Cel care cântă pe scenă trebuie să poarte mască sau să nu o poarte mască?", se întreabă Alin Caraman.

Numărul de invitaţi este de 50 in interior şi 70 in exterior. Iar dacă invitaţii sunt vaccinaţi pot participa oricâţi. Aşa că mulţi încearcă să îşi convingă rudele şi prietenii să se imunizeze. "Au început să sune telefoanele, telefoane care erau deja prăfuite. Vin miresele şi spun că: eu ca să fiu sigură, am rugat pe toată lumea să se vaccineze. Chiar funcţionează", spune Ana Haralambie, organizator de evenimente private.

Organizatorii fac presiuni ca autorităţile să modificile regulile astfel încât să permită nunţi cu un număr nelimitat de invitaţi dacă se fac teste. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Primul weekend cu petreceri de nuntă mai lungi: mireasa se poate fura până la 2:00, mirii sunt bulversați și apelează la trucuri