Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Scandal sângeros într-un club din Cluj după ce un tânăr și-a băgat mâna sub fusta unei femei

Scandal sângeros într-un club din Cluj după ce un tânăr și-a băgat mâna sub fusta unei femei și apoi a lovit-o cu pumnul în față.

de Redactia Observator

la 11.02.2018 , 13:46

Scandal sângeros într-un club din Cluj după ce un tânăr și-a băgat mâna sub fusta unei femei și apoi a lovit-o cu pumnul în față.

Totul s-a întâmplat, weekend-ul trecut, în clubul Karma din Cluj-Napoca.

Ionuț, un bărbat de 46 de ani, a ieșit în club în noaptea de sâmbătă spre duminică, alături de soția sa și de un bun prieten.

Articolul continuă după reclamă

În jurul orei 03.00, cei doi soți au coborât la toaleta clubului, iar la întoarcere, un tânăr aflat la o maă de lângă scări și-a băgat mâna sub fusta soției lui Ionuț.

Pe acelaşi subiect
Scandal intr-un club din Cluj dupa ce un tanar a bagat mana sub fusta unei femei

Femeia a început să țipe, iar tânărul a lovit-o cu pumnul în față, lovitura fiind atât de puternică încât femeia și-a pierdut cunoștința.

Ulterior, tânărul l-a lovit pe soțul femeii cu o sticlă în cap, iar prietenul celor doi soți a primit o scrumieră în cap.

"Soţia lui Ionuţ a rămas leşinată pentru câteva minute, în timp ce Ionuţ stătea lângă ea, plin de sânge şi aştepta sosirea ambulanţei. Cei doi agresori fugiseră, nu înainte să-mi ardă şi mie cu o scrumieră în faţă, însă lovitura încasată de subsemnatul a fost mai uşoară decât cea a lui Ionuţ sau a soţiei lui.

Prietenul celor doi soti a primit o scrumiera in cap in urma scandaluli din clubul din Cluj

În sfârşit, a venit ambulanţa SMURD şi i-a dus pe cei doi soţi la UPU. Eu am rămas şi am asistat şi la venirea poliţiei, aflând cu acest prilej cu stupoare că respectivul club nu deţine nici măcar autorizaţie să organizeze astfel de acţiuni, ca să nu mai zic, de asemenea, că nu are nici măcar bodyguard, aşa cum pretinde legea", a declarat prietenul celor doi soți pentru gazetadecluj.ro.

Cei trei au depus plângere la Poliție împotriva agresorului din club și împotriva prietenilor acesuia care i-au lovit.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeți că scrisul de mână are beneficii care nu pot fi înlocuite de tehnologie?
Observator » Evenimente » Scandal sângeros într-un club din Cluj după ce un tânăr și-a băgat mâna sub fusta unei femei