Antena Meniu Search
x

Video Scandal cu împușcături în Arad. Supărat că i-a concediat iubita, un tânăr l-a atacat pe patron: "Te bat rău! Îţi dau eu ţie!"

Supărat că patronul a dat-o afară pe iubita sa, care lucra într-o frizerie, un tânăr s-a dus să-i ceară acestuia socoteală. A mers glonţ la carmangeria pe care individul o mai avea şi după ce l-a ameninţat şi l-a tăiat cu un cuţit, sub ochii trecătorilor, a scos şi un pistol cu bile şi a tras două focuri spre magazin, spărgând un geam. S-a făcut apoi nevăzut.

de Redactia Observator

la 20.11.2021, 09:45

Vezi și

UPDATE 08:57- Agresorul a fost prins

Potrivit Poliției Arad, bărbatul în vârstă de 26 de ani, din Arad, care vineri seara a înjunghiat un alt bărbat și a tras cu arma spre el, a fost depistat de polițiști orașului Lugoj, într-un autoturism care se deplasa pe centura orașului Lugoj, județul Timiș. Acesta a fost preluat de polițiștii arădeni și reținut pentru 24 de ore. Individul urmează să fie prezentat sâmbătă magistraților Judecătoriei Arad cu propunerea luării unei măsuri preventive.

Știrea inițială:

Vă avertizăm că urmează imagini și detalii cu un puternic impact emoțional.

Pe acelaşi subiect

"Oricum te bat! Oricum te bat! Te bat rău! Pe tine te bat rău! Pe tine te bat rău pentru treaba asta!".

Foc şi pară pe patronul carmangeriei, tânărul de 26 de ani a scos un cuţit şi a început să-l flurure în faţa magazinului şi să ameninţe. Proprietarul, care vindea la tejghea în acel moment, n-a stat mult pe gânduri. A pus mâna pe un extinctor şi a ieşit să se răfuiască cu tânărul care îl ameninţa. S-a ales însă cu o rană la umăr.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Patronul, rănit, s-a refugiat în magazin. Tânărul, însă, era hotărât să-şi ducă misiunea la capăt. Aşa că a scos un pistol şi a tras două focuri de armă prin geam, spre proprietar.

Martor: "El săracul tot împingea de uşă să o închidă. Ăsta iar o împingea şi el s-a apărat cu stingătorul ăla. La început eu am luat în glumă, am crezut că poate ei glumesc sau ceva".

Atacatorul este dat în urmărire generală

Proprietarul magazinului a primit îngrijiri medicale de la medicii sosiţi la faţa locului, dar nu a fost transportat la spital, rana fiind superficială. 

Livia Pescar - purtător de cuvânt IPJ Arad: "A fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice, loviri sau alte violenţe, în funcţie de rezultatul verificărilor urmând a fi extinse şi cu privire la infracţiunea de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor".

Agresorul a dispărut de la locul faptei chiar înainte să ajungă echipajele de intervenţie. A fost identificat de către poliţişti şi dat în urmărire generală.    

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Evenimente » Scandal cu împușcături în Arad. Supărat că i-a concediat iubita, un tânăr l-a atacat pe patron: "Te bat rău! Îţi dau eu ţie!"