Antena Meniu Search
x

Video Scandal cu săbii într-un magazin din Râmnicu Vâlcea. Poliţiştii cred că a fost vorba despre o reglare de conturi

Clipe de coşmar pentru angajaţii unui magazin din Râmnicu Vâlcea. În timp ce serveau un grup de clienţi, aceştia s-au trezit peste ei cu trei bărbaţi înarmaţi cu săbii. Pe imaginile surprinse de o cameră de supraveghere, se observă cum, proprietarul magazinului încearcă să aplaneze conflictul, însă este şi el ameninţat, ba chiar unul dintre indivizi ridică sabia spre acesta. Speriată, angajată de la casa de marcat a apăsat butonul de panică, iar în scurt timp, scandalagii s-au făcut nevăzuţi. Polițiști au reuşit să-i identifice pe cei care au dat buzna în magazin. Se pare că ar fi vorba despre o reglare de conturi între cele două grupuri. 

de Redactia Observator

la 29.12.2023, 08:12

Vezi și

Poliţiştii din Vâlcea anunţă că au deschis o anchetă după ce mai mulţi bărbaţi au intrat într-un magazin care vinde băuturi, în Râmnicu Vâlcea, şi, înarmaţi cu o sabie şi o macetă, au ameninţat alte persoane. Imaginile surprinse de o cameră de supraveghere arată că starea tensionată a fost dezamorsată de către un vânzător, înainte de a se ajunge la bătaie, transmite News.ro.

Imaginile publicate online arată cum trei bărbaţi se află în magazin, în faţa tejghelei, iar alţi trei intră în magazin, doi dintre ei înarmaţi cu săbii şi macete. În acel moment, unul dintre clienţi, care pare că ştie că este cel vizat, se retrage după tejghea, iar un bărbat care vindea intervine înainte să se ajungă la bătaie şi după câteva zeci de secunde de discuţii îi scoate pe cei trei din magazin.

"Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Râmnicu Vâlcea s-au sesizat din oficiu, iar în urma investigaţiilor operative efectuate, au identificat persoanele implicate în conflict. În cauză, poliţiştii continuă cercetările, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea, în vederea stabilirii situaţiei de fapt şi aplicării măsurilor legale în consecinţă", transmit reprezentanţii Poliţiei judeţene Vâlcea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Scandal cu săbii într-un magazin din Râmnicu Vâlcea. Poliţiştii cred că a fost vorba despre o reglare de conturi