Video

Scandal în Vaslui, după ce peştii au evadat dintr-o baltă privată, iar sătenii au început să-i pescuiască

De Redactia Observator.
Publicat: 22.06.2021, 08:25.
Actualizat: 22.06.2021, 08:50

Inundaţiile recente din Vaslui au făcut ca peştii dintr-o baltă privată să evadeze şi să ajungă în canalele din împrejurimi. Totul spre bucuria localnicilor, care au venit imediat înarmaţi cu plase pentru a-i prinde. Proprietarul bălţii, însă, a vrut peştii înapoi şi a apelat la poliţie ca să-i recupereze. A urmat un scandal în toată regula.

"Şi eu vreau să fac sesizare, vreau să depun plângere! Eu nu accept să fiu agresată cu copilul în braţe, să-mi traumatizeze copilul!", le spune o femeie poliţiştilor, revoltată că paznicii bălţii au agresat-o. Un alt bărbat, care oprise şi el tot pentru peşte, afirmă acelaşi lucru.

"Doamnă, eu vreau să fac o reclamaţie scrisă contra persoanelor care au venit acum cu maşinile alea două. Persoana, care e mamă, au apucat-o cu tot cu copil şi-o izbit-o. Uitaţi copilul, plânge de rupe!".

Peştii unei bălţi private au scăpat din lac în canalele de lângă

Citește și:

Scandalul a început când peştii unei bălţi private au scăpat din lac în canalele de lângă, din cauza ploilor care au umflat apele. Oamenii din zonă au profitat imediat de ocazie pentru a-i prinde.

Disperat că rămâne fără marfă, proprietarul bălţii ar fi trimis paznicii să-i oprească şi a chemat poliţia.

"Şi dacă mâncăm şi noi un peşte, ăsta ce face, vine în abuz de putere, domne? Mă ia că cică: sari cu furca la mine? Vreo trei-patru gealaţi din ăştia?", spune un bărbat.

Când au ajuns poliţiştii, sătenii veniți la pescuit au luat-o la fugă. Unii, cu peştele în căruțe sau în portbagaj. În cauză s-a deschis un dosar penal și se fac cercetări.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.