Antena Meniu Search
x

Video Scandal la un liceu din Oradea, după vestea că Erika va cânta la Balul Bobocilor. Părinte: "Nu sunt de acord cu cuvinte urâte"

Scandal la un liceu din Oradea după vestea că Erika Isac va cânta la Balul Bobocilor. Părinţii s-au revoltat, deşi chiar ei semnaseră contractul. Tot ei s-au răzgândit însă după controversele iscate în jurul piesei Macarena. Conducerea liceului îi linişteşte: hitul va fi interzis la eveniment. 

de Redactia Observator

la 12.03.2024, 17:58

Vezi și

Anunţul că Erika Isac ar urma să urce pe scena Balului Bobocilor de la Colegiul National Iosif Vulcan din Oradea i-a înfuriat pe părinţi. 

Părinte: Nici mie nu-mi place darămite unde-s mulți copii nu-s de acord. Nu sunt de acord cu cuvinte urâte nici în public oriunde nu-s de acord

Părinte: Normal ca și părinte nu-s de acord la că la această vârstă să se promoveze așa ceva

Erika Isac a fost invitată la eveniment tocmai la dorinţa elevilor. 

Denis Urda, președintele consiliul elevilor: Ne-am gândit să supunem la vot, cel mai ok că bobocii să voteze. Cele mai multe voturi, Erika, a adunat înainte cu mult de piesa Macarena. 470 de voturi pentru ea 320 pentru alt artist 

Elev: Nu ar trebui să fie în sistemul școlar că totuși e un program școlar și balul bobocilor

Elev: Mi se pare ok, nu îi cunosc toate piesele, artista că oricare altă din generația noastră. 

Elev: Cam asta ascultă generația noastră. Nu punem preț pe versuri, ci să sune bine. 

Contractul a fost semnat de părinţi în urmă cu o lună

Mulţi s-au răzgândit după scandalul iscat în jurul piesei Macarena, care a împărţit internetul în două.

Erika: Macarena există în repertoriul anumitor bărbați din zona artistică, fie că sunt trupe de rapperi sau ce vreți voi doar că suntem atâți de învățați cu glorificarea bărbatului și îngroparea femeii încât este normalitate, o altă zi de marți. o femei care să dea reversul medaliei este destul de rar iar în momentul în care se întâmplă ...lumea începe să o ia razna. 

Gabriela Nica - consilier educativ: Am luat hotărârea să selectăm melodiile de la bal, nu va fi cântată Macarena la bal. Din momentul apariției am hotărât să renunțăm la această artista numai că părintele dăduse deja avansul și există o clauză în contract de plata a unei sume pe care nu putea să o piardă. 

Conducerea liceului spune că a găsit între timp o soluţie care să mulţumească pe toată lumea.

Simona Martin – director Colegiul national Iosif Vulcan Oradea: 2 melodii nu vor fi cântate, controversate, nu se poate renunța la contract, între un părinte și vedetă. Erika va cânta din repertoriul internațional, așa am rezolvat problema

Balul Bobocilor va avea loc vineri seara, într-un restaurant din Oradea. Oricine va putea participa la eveniment in schimbul a 70 de lei, cat este biletul de intrare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Preferati ca pentru masa de Paşte să preparati cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Scandal la un liceu din Oradea, după vestea că Erika va cânta la Balul Bobocilor. Părinte: "Nu sunt de acord cu cuvinte urâte"