Antena Meniu Search
x

Carmen Şerban, prima reacţie în scandalul videoclipului filmat la Universitatea de Medicină din Capitală: 'Nu e manea'

Scandal fără precedent la Universitatea de Medicină şi Farmacie Carol Davila, unde a fost filmat videoclipul cântăreţei Carmen Şerban.

Vezi și

Scandal fără precedent la Universitatea de Medicină şi Farmacie Carol Davila. Viitorii medici sunt revoltaţi de faptul că în bibiliotecă, un loc încărcat de istorie şi prestigiu, a fost filmat videoclipul cântăreţei Carmen Şerban. Aceasta spune că a avut toate aprobările pentru înregistrare.

Este povestea de dragoste a unei tinere studente. Normal că am filmat într-o bibliotecă, ştiindu-se foarte bine ce activităţi are un student, răspunde Carmen Şerban în scandalul fără precedent de la Universitatea de Medicină din Capitală.

Povestea de dragoste, s-a transformat, însă, într-un scandal. De o parte sunt studenţii, iar de cealaltă parte conducerea Universităţii de Medicină. Primul care a atras atenţia a fost fiul cunoscutului medic Cătălin Cîrstoveanu, student al Universităţii.  

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În acelaşi mesaj, cântăreaţa Carmen Şerban este acuzată că răsfoişete cărţi şi manuale vechi pe care nici măcar studenţii facultăţii nu au voie să le atingă. Comentariul s-a viralizat şi au intervenit şi ceilalţi studenţi. 

Carmen Şerban povesteşte că a închiriat legal spaţiul, are şi documente. 

Carmen Şerban, artistă:

Nu este manea, nu este nici măcar muzică populară sau de petrecere. Este un proiect de muzică house, de club. Sunt acoperită în acte.

În plus, spune ea, nu e prima dată când foloseşte o locaţie specială pentru videoclipuri. 

Carmen Şerban, artistă:

Piesa "Văd oameni necăjiţi, dă-mi, Doamne, o forţă mare" am filmat-o în urma... în anul 2002 sau 2003, nici nu mai ştiu exact, în Trenul Regal. Videoclipul piesei "Preţul succesului", care este tot aşa, muzica uşoara, este filmat în avionul prezidenţial.

Conducerea Universitatii a deschis o anchetă internă ca să vadă exact în ce condiţii s-a desfăşurat filmarea videoclipului din luna august.

Decocamdată, oficialii nu au prezentat concluziile anchetei. Societeatea Studenţilor în Medicină din Bucureşti a cerut retragerea videoclipului. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Carmen Şerban, prima reacţie în scandalul videoclipului filmat la Universitatea de Medicină din Capitală: 'Nu e manea'