Antena Meniu Search
x

Video Scandal mare cu Micutzu în centrul Capitalei. Comediantul şi-a chemat prietenii în ajutor, însă atunci a venit şi poliţia

Unul dintre cei mai cunoscuţi stand-up-eri de la noi din ţară a ajuns duminică noapte la poliţie. Cosmin Nedelcu sau Micutzu, cum este mai bine cunoscut, a fost implicat într-un scandal monstru în Bucureşti. Comediantul şi un alt bărbat şi-au aruncat cuvinte grele, s-au lovit şi unul dintre ei chiar a spart geamul unui bar de pe Calea Victoriei.

de Andra Dolana

la 16.08.2021, 19:57

Vezi și

Este momentul în care scandalul dintre Cosmin Nedelcu şi un bucureştean a degenerat. După ce s-au jignit minute în şir, enervat că individul îi împinge iubita care încearcă să îi potolească, Micutzu se repede la bărbat ca să îl lovească. 

Actorul mergea pe trotuar însă în faţa magazinului un client l-a înjurat. A ripostat iar lucrurile au degenerat, s-a îmbrâncit, iar la un moment dat unul dintre indivizi a aruncat cu pungă cu sticle şi a nimerit în geamul magazinului pe care l-a şi spart. 

În scandal intervin şi prietenii cu care bucureşteanul se afla la terasă. Nu ţin cont că au un copil cu ei şi se încaieră câteva zeci de secunde. Când văd distrugerile, conflictul se opreşte brusc. Cosmin Nedelcu pleacă. Se întoarce însă după câteva minute, de data asta înconjurat de mai mulţi prieteni. Doar că ...surpriză. Poliţia e deja acolo. 

Micutzu susţine că a fost provocat

Pe acelaşi subiect

Martor: Inclusiv cu poliţia de faţă ambele tabere se înjurau, se scuipau şi îşi transmiteau injurii unuii altora.

Actorul a fost urcat în maşina de poliţie şi dus la secţie unde a fost audiat timp de mai multe ore. Şi el, dar şi alţi trei bărbaţi, au fost amendaţi cu 200 de lei pentru scandalul făcut.  

Oamenii legii fac cercetări pentru distrugere şi lovire. Actorul susţine că a fost provocat pentru că i-a fost agresată iubita şi că a depus plângere penală. 

Martor: Dacă eşti victima unei astfel de agresiuni aşteptă să vină poliţia să vezi cum îţi faci dreptate pe cale legală, nu te întorci cu nişte prieteni să reglezi conturile. Mai ales că e o persoană publică. Eşti un model pentru nişte tineri. 

Cosmin Nedelcu şi-a început cariera de comendiat în 2005 şi de-a lungul anilor a devenit unul dintre cei mai faimoşi şi apreciaţi actori de stand up comedy din România. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Scandal mare cu Micutzu în centrul Capitalei. Comediantul şi-a chemat prietenii în ajutor, însă atunci a venit şi poliţia