Antena Meniu Search
x

Video Scandal monstru în sistemul medical. O femeie a devenit director al Spitalului de Urgenţă din Baia Mare după ce şi-a falsificat diploma

Un nou scandal de corupţie zguduie sistemul sanitar din România! Directorul Spitalului Judeţean din Baia Mare este acuzat că ar fi ajuns la conducerea unităţii medicale prin înşelăciune, după ce ar fi prezentat mai multe documente false. Se întâmpla în 2018, însă fapta a fost descoperită abia acum. Instanţa a decis arestarea sa pentru o perioadă de 30 de zile.

Simona Vasiac
de Simona Vasiac

la 01.04.2022, 17:45

Vezi și

Pornind de la mai multe informaţii pe care le-au avut poliţiştii de la Investigaţii Criminale din cadrul IPJ Maramureş au organizat ieri o percheziţie imobiliară la adresa femeii care până azi dimineaţă a deţinut funcţia de director administrativ al Spitalului Judeţean de Urgenţă din Baia Mare. Poliţiştii au strâns suficiente probe pentru a o reţine pe aceasta, iar judecătorul a dispus arestarea preventivă a femeii.

Potrivit unor surse, femeia s-a folosit de un profesor universitar, decedat în urmă cu câţiva ani, pentru a-şi fabrica o diplomă de licenţă. Cu acest act, femeia s-a înscris la concursul organizat de spital pentru postul de director administrativ. În această cauză, poliţiştii au stabilit prejudiciul la 230.000 de lei. Vorbim despre salariile pe care femeia le-a încasat în toată această perioadă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Scandal monstru în sistemul medical. O femeie a devenit director al Spitalului de Urgenţă din Baia Mare după ce şi-a falsificat diploma