Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Scandal pe o stradă din Galaţi! Un tânăr a vrut să bată un şofer în trafic, însă a dat peste un campion la lupte - VIDEO

Un tânăr din Galaţi a primit o lecţie dură după ce a încercat să bată un alt şofer care s-a dovedit a fi campion la lupte.

de Redactia Observator

la 11.10.2017 , 12:43

Un tânăr a vrut să bată un şofer în trafic, însă a dat peste un campion la lupte

Un tânăr din Galaţi a primit o lecţie dură după ce a încercat să bată un alt şofer care s-a dovedit a fi campion la lupte.

Tânărul de 29 de ani l-a şicanat în trafic pe celălalt şofer, iar la un moment dat a blocat o întreagă stradă. Şoferul unei maşini aflate în spatele său a început să claxoneze, iar tânărul s-a dat jos pentru a-i cere socoteală.

Articolul continuă după reclamă

După ce a sărit la gâtul şoferului care l-a claxonat, tânărul de 29 ani a fost rapid pus la pământ şi imobilizat de campionul la lupte până la sosirea poliţiei.

Întreaga scenă a fost filmată de un alt participant la trafic.

În final, tânărul din Galaţi s-a ales cu amendă consistentă din partea poliţiei, dar şi cu o bătaie zdravănă şi cel mai probabil, data viitoare, se va gândi de două ori înainte de a mai provoca un alt şofer în trafic.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Plănuiţi să mergeţi în SUA după ridicarea vizelor?
Observator » Evenimente » Scandal pe o stradă din Galaţi! Un tânăr a vrut să bată un şofer în trafic, însă a dat peste un campion la lupte - VIDEO