Antena Meniu Search
x

Scandal în Ploiești, persoane cu coronavirus refuză să meargă la spital: "Uitați abuzul! Plânge copiii de frică în casă" (Video)

Scandal în centrul orașului Ploiești, într-o curte unde trăiesc 30 de persoane, după ce cinci dintre acestea au fost depistate pozitive cu noul coronavirus. Când medicii au venit să îi ducă la Spitalul de Boli Infecțioase, oamenii au început să țipe și să acuze că se face un abuz.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 27.04.2020, 09:35

Oamenii au început să țipe încă dinainte de a sosi medicii
Scandal în Ploiești, persoane infectate cu coronavirus refuză să meargă la spital - capturi video Facebook
  • Trei copii și doi adulți au fost testați pozitiv la noul coronavirus.
  • Cei cinci au fost luați cu ambulanțele de victime multiple.

Cele cinci persoane - trei copii și doi adulți - au fost luați cu ambulanțele de victime multiple, DSP Prahova solicitând sprijin forțelor de ordine pentru că apropiații acestora au început să facă scandal.

Oamenii au început să țipe încă dinainte de a sosi medicii, însoțiți de forțele de ordine.

La solicitarea medicilor de a-i însoți, persoanele infectate și cei din jurul lor s-au opus categoric, astfel încât cadrele au fost nevoite să ducă o luptă grea de convingere cu ei. 

Susțineau că sunt sănătoși, că nu au niciun simptom și că statul român face un abuz.

Atenție, imagini cu puternic impact emoțional!

"Uitați-vă, lume bună, abuzul pe care îl face cu noi. Oameni sănătoși vine și îi ia. Uitați, fraților, cu ce a venit să ne ia. S-au speriat copiii, plânge copiii de frică în casă. Uitați abuzul! Nu am simptome, nu tușesc. Nu avem nimic. Să vina DSP să ne arate testele pozitive", se aude vociferând bărbatul care filmează scena cu telefonul mobil.

După ce medicii le-au demonstrat cu hârtii că cele cinci persoane au fost testate pozitiv la coronavirus și le-au explicat că nu li se va întâmpla nimic rău la spital, cele cinci persoane au mers singure la ambulanță.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi simţit discriminaţi la interviul de angajare din cauza vârstei?

Observator » Evenimente » Scandal în Ploiești, persoane cu coronavirus refuză să meargă la spital: "Uitați abuzul! Plânge copiii de frică în casă" (Video)