Antena Meniu Search
x

Video Scandal uriaş la lotul naţional de gimnastică de juniori. Un sportiv de 15 ani ar fi fost torturat de doi colegi, în timpul cantonamentului de la Reşiţa

Scandal la lotul masculin de gimnastică de juniori, după ce în presă a apărut informaţia că un sportiv în vârstă de 15 ani, membru în lotul naţional, ar fi fost torturat de doi colegi. Totul în cadrul unui cantonament desfăşurat într-un complex sportiv din Reşiţa. Cu toate acestea, nicio plângere nu a fost depusă la Poliţie. Se fac însă verificări după apariţia cazului în presă. 

Alex Prunean
de Alex Prunean

la 05.04.2024, 13:27

Vezi și

Federaţia Română de Gimnastică nu a oferit foarte multe informaţii până acuma, au transmis că tratează cu seriozitate astfel de incidente, că în momentul de faţă adună date, iar dacă se confirmă ceva vor lua şi măsuri. 

Torturat în cantonament

Totul s-a întâmplat în timp ce gimnastul de 15 ani se afla în cantonament la Reşiţa. Doi colegi ai sportivului l-ar fi legat de calorifer pentru a-l imobiliza, l-au dezbrăcat, iar mai apoi l-au tuns, scrie Pro Sport

Ororile nu s-au oprit însă aici pentru că cei doi l-ar fi obligat să consume alcool, au scrumat deasupra lui şi chiar au mimat acte sexuale. 

Pentru că victima este de etnie maghiară au umilit-o folosindu-se şi de acest lucru. A doua zi dimineaţă, băiatul a mers acasă din cantonament şi i-a povestit tatălui ce s-a întâmplat, însă nici acesta, nici reprezentanţii lotului  nu au depus plângere la poliţie. 

Antrenorul a transmis că lucrurile nu ar fi stat tocmai aşa şi că este posibil ca totul să fi fost doar o joacă. A menţionat şi că în cantonament lucrurile sunt foarte stricte şi există persoane care să supravegheze sportivii în permanenţă şi chiar o oră de stingere. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Scandal uriaş la lotul naţional de gimnastică de juniori. Un sportiv de 15 ani ar fi fost torturat de doi colegi, în timpul cantonamentului de la Reşiţa