Antena Meniu Search
x

Video Scandal uriaș pe o stradă din Satu Mare, după "răpirea" unei fetițe de 6 ani. Femeia care luase micuța la o îngheţată, aproape să fie linșată de părinți

Misterul "răpirii" fetiţei de 6 ani, dintr-un cartier din Satu Mare, a fost elucidat. De fapt, copila s-a dus cu o colegă de grădiniță și cu mama acesteia la o înghețată. 

de Redactia Observator

la 29.04.2023 , 08:56

Doar că părinţii n-au ştiut asta şi au dat-o dispărută.

"Polițiștii sătmăreni caută o minoră, de 6 ani, din municipiul Satu Mare. Fetița a fost văzută ultima dată în această după-amiază, în jurul orelor 17.00, la locul de joacă de pe strada Begoniei, din municipiul Satu Mare. Semnalmente: înălțime aproximativă 1.10 cm, ochi căprui, păr lung, șaten. 

La momentul dispariției, aceasta era îmbrăcată cu  o pereche de blugi și un tricou roz. Persoanele care dețin informații care să conducă la găsirea acesteia sunt rugate să sune la numărul de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție", au transmis public agenții, încercând să o găsească pe copilă.

Vezi și

Femeia care o luase pe copilă la înghețată, aproape să fie linșată de familia micuței

După patru ore, fetița de 6 ani a fost adusă acasă, iar cuplul care o luase a fost la un pas să fie linşat de familia micuței. Rudele au și spart luneta mașinii. A fost nevoie de intervenția polițiștilor, dar și a liderilor comunității, pentru a calma spiritele. Pentru a-i salva de mulţimea furioasă, agenţii i-au băgat pe cei doi soţi în maşina poliţiei.

Femeia care a scos-o pe copilă la îngheţată spune că a anunţat-o telefonic pe mama fetiţei, însă cea din urmă neagă. Poliţiştii vor stabilii în cele din urmă adevărul din spatele poveştii. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Aveţi condiţii la locul de muncă pe timp de caniculă?
Observator » Evenimente » Scandal uriaș pe o stradă din Satu Mare, după "răpirea" unei fetițe de 6 ani. Femeia care luase micuța la o îngheţată, aproape să fie linșată de părinți