Antena Meniu Search
x

Video Scandal-monstru într-un sediu de poliție din Suceava. Doi tineri băuți bine au venit să ceară socoteală pentru o amendă

Scandal de proporţii chiar în sediul Poliţiei din Suceava. Doi tineri au venit să le ceară socoteală poliţiştilor pentru că unul dintre ei primise o amendă, înainte de Crăciun. 

de Angela Bertea

la 04.01.2022, 18:06

Vezi și

Bărbatul fusese găsit bând, pe stradă, deşi trebuia să se afle în carantină pentru că tocmai se întorsese din Olanda. Însoţit de prietenul cu care băuse şi de data aceasta pentru a prinde curaj, tânărul s-a dat mai întâi în spectacol, în faţa sediului poliţiei. Cum uşa era închisă a început să o lovească. 

Şi nu s-a oprit aici. În clipa în care un poliţist i s-a adresat, scandalagiul s-a dezlănţuit. L-a înjurat pe agent şi, probabil, mândru de isprava lui, s-a apucat să şi filmeze. 

Au înjurat polițiștii ca la ușa cortului

Dialog scandalagii-polițist- În poliţia... (BIP) Băi! Poliţia Română, frate! Uite aici! 

Pe acelaşi subiect

- La Poliţie e închis?

- Cinci sute de lei ştiţi să îmi daţi amendă, nu? Vino încoa'!

- Vino încoa' că e deschis aici! Le dau foc şi... (BIP) Vreau şi eu să văd legea de Covid că fiecare persoană trebuie să stea în carantină!

- La DSP! Vedeţi că nu aveţi voie să filmaţi în poliţie!

- Ştiţi ce înseamnă Poliţia? Domeniul public! Tu eşti plătit din banii mei! Ai înţeles! Taci din gură că îţi zic eu! Tu eşti plătit din banii mei! Asta e Poliţia? Asta e Poliţia? (bip)

- Te rog să ieşi afară! 

- Eşti plătit din banii mei!

- Te rog să ieşi afară!

- Mă, sclavule! Nu eşti tu de serviciu? Te îmbraci în uniformă! Din banii mei eşti plătit şi tu eşti tare în clanţă!

După noul scandal a urmat o nouă amendă, însă nici așa nu s-au oprit. Alte sancțiuni au urmat. Cuprinși de aburii alcoolului și considerând că s-a făcut o nedreptate, cei doi tineri au pus mâna pe telefoane și au început să sune la 112 în mod abuziv pentru a-și spune nemulțumirile. Bineînțeles că faptele lor nu au rămas nepedepsite și au fost amendați cu câte 1.000 de lei fiecare.

Astfel, au reușit tinerii într-o singură seară să adune amenzi pentru cinci fapte. Pentru trei dintre ele, și anume consumul de băuturi alcoolice în spațiul public, pentru nerespectarea carantinei  și pentru scandalul de la sediul Poliției știau din seara cu pricina. Pentru apelarea abuzivă la 112 au aflat după, când acasă prin poștă, au ajuns și procesele verbale. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Scandal-monstru într-un sediu de poliție din Suceava. Doi tineri băuți bine au venit să ceară socoteală pentru o amendă